S-au dovedit a fi una din delicatesele acestei saptămâni, bune de consumat atât calde cât și reci:
Ciuperci umplute cu carne
Ingrediente :
- ciuperci brune, doar pălăriile - 2 kg
- carne tocată - 1kg
- verdeață tocată - 1-2 legături
- 1-2 ouă
- condimente
Mod de preparare
Am spălat ciupercile și le-am curățat de codițede codițe ( le-am folosit la o altă mâncare). Carnea tocată am amestecat-o cu verdeața tocată mărunt ( eu am folosit mărar și usturoi verde), cu două ouă și condimente după gust : sare, oregano, cimbru, busuioc și piper. Am omogenizat bine și am umplut cu acest amestec ciupercile. Le-am așezat într-o tavă tapetată cu hărtie de copt și le-am pus la cuptorul electric, la 180 grade pentru 30-40 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va mulțumesc pentru vizită!