duminică, 13 decembrie 2020

Ziua 12 : ghirlande de hârtie și "iris folding"

 La începutul lunii îmi propusesem să scriu in fiecare zi articolul cu activitățile din calendar din ziua respectivă. Dar cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, mi-am reevaluat opțiunile. Noi lucram de obicei seara, uneori până aproape de miezul nopții. Și chiar dacă fac pozele și mă apuc de scris, mi s-au întâmplat să public articolul abia după ora 12. Și cum dimineața de obicei am timp mai mult, o să povestesc dimineața despre activitățile zilei precedente.

Așadar, ieri ne-am jucat cu hârtia. D. a făcut ghirlande de hârtie.

Și-a ales modelul, formele și a desenat și decupat :

Apoi le-a înșirat pe ață

Iar eu le-am pus pe post de perdea( sunt cam puține pentru geamul meu dar o sa completam)


Felicitările in tehnica iris folding sunt printre preferatele mele. Necesita ceva timp de pregătire modelul, cartonul decupat, fâșiile de hârtie, dar odată ce începi, parcă nu mai vrei sa te oprești. Tehnica este și foarte ofertanta, poți găsi sute de modele pe internet, dar își poți realiza și singur modele dorite. Este prima dată când i-am arată domnișoarei aceasta tehnică, a fost nedumerită la început că nu înțelegea exact ce trebuie să facă, dar apoi ... se citea încântarea și plăcerea pe chipul ei.

Și pentru că așa cum spuneam, e una din tehnicile mele preferate, am făcut și eu două felicitări.



2 comentarii:

  1. Ia uite ce faine sunt cele verticale! Hihi! Mai ca mi vine sa merg acum dupa materiale.. :))). Dar intai trebuie sa alimentez cu somn.
    Ce frumos v-ati jucat si felicitarile. Absolut superbe sunt!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Somnul deja mă doboară și pe mine, dar mai trag puțin că poate reușesc să raspund la mesaje.
      Mulțumim.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!