joi, 14 septembrie 2023

Pregătiri pentru școală - Reflexii în oglindă (29)

 Poza asta am făcut-o de duminică seara, când terminasem de aranjat florile pentru a doua zi cu gândul că le și folosesc luni pentru poza zilei. Le-am așezat în fatț televizorului că pare un fundal minunat,plus spațiu ce nu mai trebuia aranjat. 
Dar surpriză ...reflexii multe. Așă că am amânat publicarea pozei pentru azi



Și acum să fac tot posibilul să recuperez și zilele de luni și marți. E curios cum reușesc să-mi pregătesc pozele (în general pe telefon) dar nu-mi ajunge timpul să mai stau și la laptop. De când a început școala, azi e prima dimineață oarecum mai lejeră în care sper să ajung și pe blogurile voastre.


Pozele sunt din arhiva personală
Pentru rubrica Reflexii în oglindă, inițiată de SorinN și redeschisa de Carmen
Recomandare
„Dacă dorești să participi, publică într-un articol pe blogul tău, 
o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai văzut în „oglindă”(poate fi și cea retrovizoare) 
și înscrie articolul în tabel


19 comentarii:

  1. frumoase reflexii si... da, agitatia de septembrie reflecta ca aveti o viata de familie activa! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am trecut de la vara lejeră la agitatia primelor zile de scoală. Dezastruos. Mă resimt enorm. Aseara am adormit la propriu de pe la 9.30 și m-am trezit abia la ora obișnuită, 6,00 când e musai să ne trezim sa avem timp să ne pregătim de scoală. Astept week-endul cu nerăbdare.

      Ștergere
  2. pentru mine tot maine pe 15 incepe scoala. :)
    Imi plac mult florile. am avut si eu una ca ultima... cea cu alb. 💗💗pupici (ps eu incerc s arecuperez acum cat sunt intr-o mica pauza... ca altfel pierd cu totul sirul :O)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar as vrea să înceapă cu adevarat pe 15, adică azi. Deja cele patru zile de pănă acum m-au stor de puteri.

      Ștergere
    2. Of, stiu prea bine cum e cu recuperatul. Mie imi vine deja dificil să recuperrez, efectiv nu am timp să raspund la mesaje sau să las un gand când trec pe la voi ( am văzut că buni e acasa si sper să fie bine in continuare)

      Ștergere
  3. Sper ca s-a bucurat toata lumea de floricele.
    Cum se numeste cea cu tija rosie?
    Sa fie la scoala cat mai interesant, ca nu stiu daca se asorteaza cuvantul
    placut, desi as spera totusi!
    Numai bine, draga Niko! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Floarea cu tija rosie este o varietate de Vriesea (Vriesea Splenriet). Chiar sper să fi fost pe platul tuturor profesoarelor.
      Scoale deja ...nu stiu, că interesantă nu mai pare E prima săptămană de clase 12 si deja sunt fie 100 miii de acte de făcut, fie o grămadă de bani de dat.
      Sper ca la finanul anului să nu rata ca o gaină jumulita, metaforic vorbind.

      Ștergere
  4. Un an scolar cu bucurii! Clasa a 12-a .... e clasa cu buget mare: toca, roba, diplome, banchet, festivitate, excursii si emotii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Corina.
      Într-adevăr, implică un buget enorm dej. Prima ședință a fost pe...buget, că trebuie să dăm bani buni pentru albumele foto și că trebuie să luăm ținute speciale cu această ocazie. Sincer mă asteptam la altceva de la acea sedință, aceste discuții să fie pe langă, nu subiectul principal. S-au schibat mult vremurile.

      Ștergere
  5. Am pățit-o și eu cu televizorul, dacă stigeam lumina îmi apărea reflexia mea, daca aprindeam lumina multe alte reflexii. Zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am făcut mai multe poze atunci, am ales doar una în care să nu mă văd si eu. Dar o să-l țin minte pe viitor petru rubrica asta.
      Nici nu mai e mult până la Crăciun.

      Ștergere
  6. Reflexii multe observ, da! Si una in plus: s-a reflectat si Craciunul! 😊 A fost primul meu gand cand am vazut florile inconjurate de stralucire.
    Dupa rodaj 😊 va fi armonios! E ceea ce va doresc! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Durează acm mult rodajul asta, nu doar din vina mea. NU am încă orarul ambelor fete, prin urmare nu îmi pot stabili programul, câd trebuie să plec, când pot să fac treabă, când pregătiri. Sper ca la finalul acestei săptămâni să știu mai multe/să stabilesc mai multe.
      Sună ciudat daca spun că deja se simte crăciunul în aer? Câteva din paginile/site-urile de craft pe care le urmăresc au început deja pregătirile și postează tutoriale specifice.

      Ștergere
  7. Florile din stânga - dreapta îmi plac, îmi place foarte mult cum sunt ambalate, a fost un mediu bun pentru reflexii, dar nu îmi dau seama ce este în centru.
    Deja am văzut și eu pregătiri de Crăciun, și pe siteuri de craft și pe cele ale fotografilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În centru e aarnjamentul floral prezentat pe 8 septembrie (https://mniko.blogspot.com/2023/09/la-multi-ani-maria.html)

      Ștergere
  8. Hei, ce mai faci? Cum a fost demarajul la scoala? Toate cele bune, draga Niko! Pup.💋💖

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Destul de urât demarajul asta. M-am trezit cu un program foarte aglomerat și mă văd nevoită să renunt la provocarea 365pozeblog. Pur si simplu nu mai fac față, sunt prea aobosită seara să editez poze, sau dacă ajung să editez, nu mai pot gândi textul. După o săptămână pe care am zis că o recuperez cumva, mă aflu acum deja la a doua săptămână de restență. Aș vrea să pot reveni măcar să țin pasul cu voi.
      Mulțumesc de intrebare, Suzana. Sunt pe aici, vă citesc, dar nu prea ajung să comentez.

      Ștergere
    2. Niko, 365 pozeblog NU este neaparat echivalent cu 365 de zile!!! Schimba ritmul si il vei termina.
      Un joc nu trebuie sa fie stresant, doar stii asta. Ca doar nu e concurs...

      Ștergere
    3. mai, să știi că nu am privit niciodată din acest unghi, dar în lumina unei astfel de perspective m-ar motiva să „recuperez” zilele pierdute atunci când am ocazia, mai ales că majoritatea pozelor sunt deja editate. Mulțumesc de impuls.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!