În această lună, vom lucra cu
Materiale din natură
mai precis ramuri, flori, frunze uscate sau nu, îngălbenite sau verzi, pietricele, nuci, castane, ghindă, conuri de brad, fructe de tot felul, semințe etc. Rosie și Monica au făcut fotografia doar cu o parte din materialele posibile de lucru, voi puteți folosi orice doriți.
Regulile generale pot fi consultate în postarea principală. Reamintesc de regula celor patru teme, trei impuse și una la libera alegere. Nu există o ordine anume în care să le faceți, nici termene săptămânale.
Va exista un singur tabel pentru toată luna, în care vă rog să faceți înscrierea nu numele și tema (ex MNiko - Felicitare). Lucrările duplicat se vor înscrie în același tabel dacă sunt postate până la finalul lunii. Ca de obicei, la finalul lunii vor fi declarați doi câștigători, unul la secțiunea indigo, celălalt ales de domnul random. Vor exista și niște premii pentru aceștia, dar care vor pleca către destinatari cel ai probabil (si cel mai tarziu) în ianuarie.
Dacă faceți mai multe lucrări (de exemplu felicitări) le puteți pune pe blogul personal pe toate într-o singură postare și înscrie în tabel pe fiecare separat (acest tabel va permite intrări duplicat ale linkului de blog - doar selectati o altă poză). In acest caz numerotați tema (ex MNiko - Felicitare 1, MNiko Felicitare 2). Atenție : în postarea dvs trebuie să existe link către această postare ca să fie acceptată înscrierea.
Temele lunii Ianuarie:
1. Felicitare : se poate crea orice felicitare cu orice ocazie doriți care să folosească materia primă a acestei luni.
2. „La indigo” : ornamentul care trebuie copiat în interpretarea proprie este „Umbreluța cea bogată”:
3. Compoziție de toamnă cu 3 elemente din natură. Puteți realiza aici orice doriți zâna toamnă, tablou, coroniță, coș cu diverse, aranjament de masă, etc... Obligatoriu este să aveți în lucrarea voastră cel puțin trei tipuri de materiale din natură, de exemplu : frunze, flori și crengi sau frunze, semințe, flori, dar se consideră că sunt elemente diferite două tipuri de frunze sau de semințe, sar de fructe ( nuci, castane, ghindă). Conul de brad se consideră element diferit de orice altceva.
4. Fii Creativ! - lucrarea dvs la alegere!
Pentru galeria și înscrierea lucrărilor am creat un blog separat datorat faptului că acțiunea de înscriere are ca rezultat întoarcerea la pagina de pornire a blogului.
Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să întrebați.
Spor și inspirație!