sâmbătă, 26 august 2023

La mulți ani, dragi cățeluși!


Azi sărbătorim ziua internațională a câinelui, zi creată în 2004 de Colleen Paige, un expert în stilul de viață al animalelor de companie și apărător al drepturilor acestora. Pornind de la ziua în care și-a adoptat cățelușa, ea a creat această zi și pentru a atrage atenția asupra câinilor din adăposturi.

 Deși găsești multe site-uri care menționează această zi, doar aici am găsit și de ce s-a ales această zi de sărbătorire a prietenului cel mai bun al omului, (apropo, pe wikipedia nu e menționată nicio sărbatoare azi, nici aceasta, dar nici alta).

Cu această ocazie, dorim să urăm tuturor prietenilor nostri patrupezi din blogosferă, viață lungă și fericită alături de familiile din care fac parte. Știm că e gașca mare de blănoși drăgălași! Tuturor, un sincer LA MULȚI ANI!

Nero și Bella au sărbătorit azi cu câte un os de vită pe care l-au ros prin toată curtea, iar mâine vor merge la plimbarea aia mult asteptată, pe la pădure.



O stare destul de rară momentan pe la noi, toți cei cinci blănoși ai noștri în aceeași poză!



8 comentarii:

  1. Ooooh ce dragut!!!! :D
    Poza cu toti cinci este adorabila :D Hihihi.
    La multi ani! Sa va fie sanatosi toti si sa va aduca bucurii.
    Mergi sa ii aplic o portie de iubiceala lui K... ne cam topim de cald.. fiecare pe unde poate (eu am si un tantar care ma tot survoleaza si tine treaza... abia astept sa il fac tapet ... hahaha)

    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și la noi a fost incredibil de calt și încă mai este deși am prins o mică repriză de ploaie(15 minute),care cred că mai mult a dăunat plantelor la ce sora arzotor era după. Vom vedea atunci.
      Pupice de la Nero și Bella pentru K.

      Ștergere
  2. La Multi Ani tuturor animalutelor! Evident ca nu stiam de aceasta zi, insa trebuia sa existe si pentru catelusi. Sa aveti multe bucurii impreuna, ca sa ne bucuram si noi de jocul vostru!
    Pupici! O duminica placuta!❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă surprinde că sunt atât de multe zile de acest fel care nu sunt trecute pe wikipedia. Am descoperit dimineată pe telefon o poza de anul trecut cu ziua surorii - sărbatorită pe 2 august. Crezi că pe 2 am stiut? Bine-nteles că am uitat cu totul.

      Ștergere
  3. Multumim de La multi ani! ❤ La multi ani Bellei si lui Nero (frumosi sunt!), dar si felinelor dragalase! Si, evident! urari de bine pentru prietenii umani ai celor cinci!
    Miki se alatura, si ea, la urarile de bine - nu latra, dar stiu ca asta-mi transmite (din somnul ei adanc, la aceasta ora). 😃
    E superba poza cu cei cinci in acelasi cadru! 💕 Scai e o veritabila miniatura! (Fifi se asigura ca nu se opreste langa el sau... nu stie cum sa-i spuna sa ramana?) 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani și lui Miki!
      La vremea acelei poze, Fifi era în război cu „intrusa”. Când o prindea o bătea, noroc că știa ea cum să se ferească. Acum a început să o suporte, nici nu o mai bate, nici nu mai fuge de ea. Dar nici nu o primește lăngă el, încă. Ea e insistentă totuși - îi urmărește coada.

      Ștergere
  4. La mulți ani lui Nero și Bellei. Nu am știut să o sărbătorim și noi pe Nala. Dar, ea e răsfățata noastră zilnic. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani și Nalei. E cumva imposibil să nu-i răsfățăm cumva în fiecare zi. Măcar că îi „drăgălim” puțin, nu?

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!