vineri, 26 mai 2023

Animale - Puzzle rotund{14/2023}


Al doilea puzzle rotund achizișionat tot de pe ocazii.ro și rezolvat este de la aceeași marcă ca și primul, practic are acelea-și de talii, doar imagine diferită

Detalii puzzle:

Titlu : Animale

Marca: Ravensburger

Serie : Circle of colors

Formă : rotund

Dimensiuni :52 cm în diametru

Nr piese : 500

Mențiuni: conține un poster cu imaginea puzzle-ului

Autor imagine : Bethan Janine


Despre rezolvarea lui: - timp de lucru aproximativ o jumatate de zi.


Aici știam deja că voi găsi poster, dar nici de data aceasta nu l-am folosit pe post de imagine de control, ar fi fost prea mare. E de ajuns imaginea de pe cutie.


 

Modul de abordare a fost asemănător cu primul puzzle rotunt, mai întâi marginea, apoi de la exterior spre interior, pe zona culorii. Cumva a fost ca și cum aș fi reconstituit o pizza, felie cu felie. Din păcate, ca de obicei, mă absoarbe lucrurl și uit de poze. Am doar una.



 Postare pentru Clubul de puzzle


3 comentarii:

  1. M-ai contaminat! Am mai luat si eu cateva! Si ceva in stilul asta am luat pentru o prietena a carei zi este chiar maine. Insa este doar o florala. Am zis ca nu o sa ma bruftuie daca sunt doar 500 piese. Arata frumos. Felicitari, Niko!
    Si La Multi Ani de Ziua Copiilor! Sa va bucurati din plin! Pup! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar incerc să mă țin departe si de site si de Jumbo. Mi-am propus anul acesta să fac minum un puzzle pe lună ca să scap de stocul de puzzle-uri noi ce le am de vreo 2-3 ani. Si nici măcar nu am început vreunul de acolo, că mi-am tot comandat puzzle-urile astea altfel. Stocul vechi nu are decât puzzl-euri clasice, de 1000 de piese.

      Ștergere
  2. Ce frumos este! Da, acesta imi placuse mult - cred ca nu il mai au :)). Foarte tare e :D.
    Nici eu nu am mai apucat sa ma ating de vreun puzzle... :O. Si voiam sa imi iau de ziua copilului dar... momentan nu mi-am luat nimic :)))).
    La asta mi-a placut mult de panda. Mai erau unele in forma de cap de animal. Din acelea ti-ai luat? :D hihiihihih :D
    pup

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!