miercuri, 10 august 2022

Răsfățații noștri - MFC (21)

Fifi și  cozile

Motan la ghiveci

Mereu împreună 

Pentru asta era?

prieteni pe viata

antrenament

Liniște, se doarme

Pozele sunt din arhiva personala

Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, găzduit de Suzana

   

12 comentarii:

  1. Nu ma mira ca ii rasfatati! Sunt niste scumpi jucausi! Parca timpul se scurge altfel pe langa ei!
    Ai facut niste mozaicuri simpatice foc. Si este evident ca sunt prieteni buni! Cu statul in ghiveci
    nu stiu cum se deruleaza lucrurile...
    Multumesc pentru deliciul avut in fata ochilor, Niko!
    Doar bine si liniste la voi!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu stiu cum vor evolua lucrurile E prima pisica pe care o am care sta intr-un ghiveci. Ma bucur ca macar a ales doar doua ghivece mai goale in care are loc sa stea, langa un ficus sa linga o floare mai inalta.
      O zi frumoasa si la tina Suzana

      Ștergere
  2. Sunt imaginile mult doritei armonii.
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt minunati si rasfatatii vostri! Mi-era dor de ei si nu stiam! 😊 Stiam! Ma gandesc la ei destul de des, pentru ca Johnny, motanelul, e colorat ca cei doi motnei ai vostri, doar ca altfel plasate culorile, iar Miki e "blonda" si mi-o imaginam intre minunatii vostri negri - e ceva mai mare decat capul lor. ❤
    Ador sa vad cum cainii (in special cei mari) tolereaza pisicile si se joaca impreuna. Minunat!
    Pufitica a traversat Podul Curcubeu in lumea dn cer a pisicilor, dar si Miti (catelusa "bruneta" pe care am avut-o inainte de Miki, la aceleasi dimensiuni) - ei doi dormeau spate in spate, de regula, dar cand Miti dorema pe canapeluta ei Pufi o "sorbea" din ochi stand pe speteaza canapelei. Johnny e salbatic - numai daca aude latrat de caine inima i-o ia razna! Lui ii place sa doarma intr-o jardiniera unde semanasem seminte de orz... S-a dus orzul - e patul din balcon pentru motan. 😊
    Sunt si ai nostri fericiti, dar ai vostri au si spatiu larg unde sa alerge, sa se joace, sa se ascunda!
    Sa fiti sanatosi cu totii, de la cel mai mic la cel mai mare, mult-mult timp! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cainii au invatat sa tolereze cei doi motani, de regula se incadreaza in tiparele natiei si nu tolereaza nicio pisica prin curtea noastra. Dar s-au dovedit destul de inteligenti sa inteleaga ca astia doi sunt ai nostrii, si desi Nero l-a accepta mai greu pe Porto ( Nero a fost primul, apoi a venit motanul si cateva zile a fost ceva alergatura si fuge si ascunzisuri), Bella a crescut cu motanul in curte, iar ultimul Fifi a fost acceptat mai repede de caini decat de celalalt motan. Acum cateva zile Porto chiar mi-a facut surpriza sa vina in brate la mine, chiar daca era Fifi deja acolo. De obicei nu sta in acelasi loc cu Fifi.
      Imi place sa citesc si despre animalutele tale. Incerc sa mi-i imaginez din cuvintele tale. Poate vei scrie intr-o zi despre ei, cu ceva poze sa ii admiram.
      Multa sanatate si alor tai.

      Ștergere
    2. Iti multumesc, Niko!

      Am tot vrut sa scriu despre animalutele noastre - de cateva ori am si scris - dar... nu stiu! Incep sa scriu, se bulucesc totate amintirile, toate giumbuslucurile s.a.m.d. si ma pierd in amanunte; vreau a scurtez, si nu-mi mai place si tot asa. 😊

      Ștergere
    3. Inteleg perfect. E greu de ales ce sa spui ce sa postezi. De-asta am ales aceste colaje, ca altfel erau prea multe poze. Am telefonul plin cu ei.

      Ștergere
  4. Ce bine se înțeleg unii cu alții! Chiar azi dimineață, am vizionat pe facebook un videoclip în care un pisoi se culcușea printre trei câini de dimensiunea alor tăi, iar eu mi-am zis inițial „Ce curajos!”. Însă, mai apoi, am înțeles că ei simt mai mult decât oamenii în cine pot avea încredere și atunci devine un gest nu de curaj, ci doar de afecțiune. Am înțeles dintr-un comentariu anterior că a existat și un moment de circumspecție, dar care a fost depășit. Sunt frumușei și drăgălași cu toții. ❤️ M-am bucurat să-i cunosc. Un weekend cu multe bucurii îți doresc să ai, Niko!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca știu filmulețul. Erau trei golden retriever, în general în casa toți trei cu pisoiul printre ei?

      Ștergere
    2. Da, erau trei câini, dar nu-mi mai amintesc rasa... și pentru că nu mă pricep la rase de câini, deși pe golden retriver îi știu, parcă ei erau și-n filmuleț, daaa. :) Iar pisicul stătea tot printre ei trei, era de-al lor, clar. :)))

      Ștergere
    3. Ma enerveaza telefonul de nu mai pot. Nu pot posta de pe el decat ca anonim.
      Am urmarit filmuletul ala de cateva ori si comparam mereu cu ai mei catei si cu motanul cel mare. Nu-l aveam pe Fifi la vremea aceea.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!