sâmbătă, 16 iulie 2022

Relaxare de vacanță

Când vine în sfârșit vacanța, cred că oricine abia așteaptă să plece și să ”scape” de toate treburile de acasă, chiar dacă sunt legate de hobby-urile preferate. În vacanță pleci să te plimbi, să te relaxezi, eventual își iei o carte de citit sau niște integrame. Și totuși, mă cunosc suficient de mult să știu că nu îmi e de ajuns o carte sau două, așa că mi-am luat la mine și ceva de cusut. Vroiam să iau ceva mic și să nu necesite loc mult spațiu de desfășurare ( mi-a tot rămas gândul la goblenul început). 

Și pentru că aveam acasă niște kit-uri de cusut din fetru pe care abia așteptam să le fac dar nu găseam niciodată timp pentru ele, am zis că se potrivesc perfect pentru ce-mi doream pentru vacanță. A fost chiar perfect, în două zile le-am și terminat. 

Kit-urile acestea sunt distractive, au formele pretăiate și sunt ușoare de făcut dacă urmărești instrucțiunile. Doar că nu prea lasă loc de interpretare proprie, poate doar să schimbi culoarea aței sau dacă pui sau nu umplutură


 


Mă întreb, oare pasionații de cusut/croșetat își iau ceva de lucru la ei atunci cand pleacă în vacanță? Eu mereu mi-as lua ceva de lucru, dar e dificil să iei după tine și hârtie și carton, lipici, etc... Varianta cu ceva mic de cusut sau croșetat pare cea mai comodă.



8 comentarii:

  1. Sunt frumoase!
    Noi umblăm mult, seara cad lată 😄

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi umblam seara, ne plimbam prin port. Dupa plaja inevitabil la pranz fiecare se retrage la odihna. Unii dorm, altii nu. Eu sunt printre cei din urma si trebuie sa-mi ocup timpul cu ceva.
      Multumesc Alina.

      Ștergere
  2. Nu am vazut astfel de kituri, asa mai elaborate. Arata fain si pot deveni si cadouri, daca te induri
    sa te desparti de ele. S-a terminat escapada? Cam repede te-ai intors.
    Recunosc ca si eu mai am cu mine ceva de desenat, dar nu prea reusesc mare lucru...pentru
    ca... vorba Alinei!
    Felicitari, draga Niko pentru noile creatii cusute. Un weekend vesel!❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu s-a terminat excapada. Mai stam cateva zile.
      Kiturile astea le-am prins la reducere acum cativa ani in Kaufland. Erau de fapt pentru copii, dar....pt copilul din mine, da? Cred ca initial le-am luat cu gandul la fete, dar nu prea le-a placut. Am facut cadou din ele, dar kitul intreg, nu produsul finit.

      Ștergere
  3. Sunt minunate! Vesele si delicate! Imi place si "stilul" foarte mult: se termina cu margele si ciucure!

    Numai carti am luat cu mine, si le-am citit; ba am mai cumparat si "la fatza locului" unde a fost posibil. Imi luam cate o carte cu mine si in tinerete, cand mai urcam pe munti cu grupul, mai ales daca stiam ca innoptam pe undeva (cabana, cort, cerul liber). 😊 Intotdeauna sunt "ferestre" in care pot citi, indiferent pe unde sunt - asa ca, si pentru mesterit ar fi "loc", doar ca mie-mi par mai comode cartile. 😊
    Concediu fain in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am luat și cărți, doua chiar. Le-am terminat deja. Cred că incerc prin cărțile fetelor. Anii trecuți luam tableta cu cărți și citeam cat aveam nevoie. Acum...nu prea mai pot citi de de tableta și nici de pe laptop. Până îmi voi lua un e-reader mai durează.

      Ștergere
  4. foarte dragute!eu imi iau de citit si de crosetat, de obicei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Irina. Nu sunt mare fan, dar incep sa cred ca pentru vacanta este cel mai usor lucru de luat cu tine. Sincer abia astept sa ajun acasa sa cos. Sper sa si gasesc timp si sa nu ma iau doar cu treburile urgente ale casei.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!