miercuri, 20 iulie 2022

Albinuța cea harnică - AV6

 Albinușele mi-au cam dat batai de cap la desen. Imi propusesem să fac ceva vesel, un carusel pentru pătuțui unui bebeluș. Îmi imaginasem că voi desena măcar un picioruș de bebe pe acolo. Dar m-am complicat în detalii in creion până a devenit desenul prea încărcat și nici nu l-am mai colorat.





Încă nu știu daca îl voi lasa în creion sau nu, ar mai trebui accentuate niște linii pe ici pe colo care ar fi greu de șters dacă ma decid să-l colorez. Între timp am desenat o albina culegatoare. S-a dovedit mai simplu de făcut.


Postarea face parte din serialul AV în creioane colorate și reprezintă un răspuns la provocarea creativă Activități de vară


6 comentarii:

  1. Albinute jucause! Ideea caruselului este faina.
    Imi place imaginea colorata. Vad ca te-a inspirat marea!
    Seara frumoasa, draga Niko!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut o zi .... aveam nevoie de ceva care sa-mi abata atentia de la vestile neplacute primite, iar desenul se pare ca a fost metoda perfecta de relaxare. Am avut noroc si de inspiratie.

      Ștergere
    2. Of, sper totusi ca nu sunt prea rele. Doar bine la voi!

      Ștergere
    3. Multumim de urare Suzana. Noi suntem bine toti. La momentul ala asteptam deznodamantul, care stiam ca e inevitabil dar cum speranta moare ultima....eu mai speram ...

      Ștergere
  2. Te-au cam bulversat, inteleg, unele vesti, dar din desene nu reiese - ai reusit sa le faci vesele pe albinute.
    Ai fost harnicuta ca o albinuta! ❤️
    Sa fiti bine, iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Diana. Mi-e dor de zilele alea cand puteam sa-mi iau creionul si sa desenez pana uitam de probleme. Acum, acasa sunt atat de multe de facut ca nu am timp de ceva ce ar putea sa ma faca si sa uit( la cata treaba e uiti de probleme un timp) dar si sa ma relaxez.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!