luni, 22 februarie 2021

Martisoare : ghiocei din fetru

 Se aproprie cu pasi repezi martie, primavara chiardaca nu o simtim afara si cu tot calendarul nostru de activitati parca tot nu suntem pregatite pentru evenimentul "Martisor". Am facut calendarul la ideea lui C., de a nu ne aglomera in saptamna 1-8 martie cu realizarea de mici atentii pentru profesori si cei dragi, si totusi parca tot pe ultima suta de metri facem aceste lucruri.

In calendarul de activitati am avut ca tema chiocei din fetru pe care i-am transformat si noi in martisoare



Am folosit ca suport pentru ghiocel cartoane cusute dupa un model pe care il stim de mult de la Talente de nazdravani. Modelel prezenate acolo le consider un bun inceput de a invata copii sa coasa chiar si pe etamina. Lucrul pe carton e mai usor de explicat, iar pentru copii incepatori puteti gasi la Cristina H, cateva sfaturi, bine explicate.

Si cum pasiunea noastra mare sunt felicitarile, am combinat tehnica de saptamana trecuta cu cea de azi si am facut si felicitari:





2 comentarii:

  1. Ce dragute sunt!!! Si martisoarele si felicitarile. (apropo de sarma plusata, gasisem un set cu alb si verde si eram asa de happy ca in sfarsit o sa am si eu... cand sa platesc... era stocul epuizat hahahaha)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi s-a întamplat cu niște anvelope pentru mașină, ba chiar le-am si plătit ca să ne spună apoi că nu sunt în stoc, dar au fost de treabă și ne-au returnat banii aproape imediat.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!