sâmbătă, 30 martie 2024

Premii salvăm Păpuși

 Și dacă tot suntem la capitolul colete primite, am mai primit de curând un colet, de data asta de la Rux, un colet ce conținea premiile de la Provăcări verzi aferente lunilor ianuarie și februarie. Domnul random al lui Rux a fost foarte generos cu mine în acest an. Nu sunt sigură exact, dar cred că lucrările pentru care am fost aleasă de domnul random sunt corpul jurnalului de bord din ianuarie și miniorganizatorul pentru păpuși. Ambele lucrări au fost ceva nou pentru mine și mi-a făcut plăcere să descopăr cu ajutorul acestor provăcări noi tehnici, sau lucruri noi de făcut. Multumesc pentru oportunitate.

Dar și mai generoasă decât domnul random, a fost Rux cu premiile pregătite, cele două floricele amigurumi foarte simpatice cu căsuțele lor, brățări mărțișor și pentru mine și pentru fete, o felicitare deosebită, pe care știu că am văzut-o pe blogul ei personal (ca și pe flori de altfel). Interesanta acea bandă cu inimioare.

Dar piesa de rezistentă pentru mie o reprezintă cele două cărți despre constructia unei case de păpuși. Le-am răsfoit când am avut timp și sunt incântată de imagini, de detalii, de instructiuni. Dar e un proiect pe care ar trebui să mi-l propun undeva la toamnă/iarnă să am timp să mă ocup pe indelete de el.


postare făcută in contul zilei de marti pentru provocarea 366 pozeblog

8 comentarii:

  1. Felicitări pentru ceea ce reușiți să faceți!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări! Un premiu frumos și stimulant, când răsfoiești cărțile pe toate le-ai face! Am văzut și eu copiii - flori, sunt foarte frumoși, iar felicitarea și brățara absolut originale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai drepatte, parcă nu știi ce proiect să alegi mai întai. Va trebui totuși să le amân pentru la iarnă când poate voi avea mai mult timp.

      Ștergere
  3. Minunat premiul! Cred ca vei avea destule inspiratii din acest premiu.
    Si sper ca vei face o echipa pe cinste cu fetele.
    Seara buna si un aprilie spornic, Niko!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță mă voi inspira de acolo pentru diverse proiecte. Sper să îmi și pot realiza visul de a face o casă e păpuși așa ca la carte, dar vom vedea în timp.

      Ștergere
  4. Ma bucur mult pentru ca ti-au adus bucurie. Micaela este cea care salveaza carticele magice si ne-a mai pregatit o tura de „bunatati”. :D
    banda cu inimi este un carton lucios doar pe o parte (de la jumbo l-am comandat online, nu stiam cum va fi..) si am folosit un perforator primit in dar care face astfel de margine. E de la Daco - foarte bun. Am inca unul mare - cel cu care am facut fluturii, daca nu ma insel de la Lidl (pe acela mi l-am luat eu acum multi ani cand reusisem sa mai merg in Lidl). Dar acela agata. E bun insa de arma de aparare :))))).

    Pupici cu drag :)!!

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!