marți, 1 octombrie 2024

Transformări întârziate

 Mii și mii de scuze pentru acest lucru, dar...sunt nevoită să amân cu o zi detaliile jocului. Am uitat complet că e 1 azi și că trebuia să pun jocul pentru luna octombrie. La școală...e haos, planificări, dosare de bursă, de rechizite, acorduri....nu am decât 17 în clasă dar fac cât 3 clase cel puțin. O să vă povestesc mai mult altă dată. 

Luna trecută am schimbat laptopul și ... am uita să transfer si pozele pentru joc. Iar acum, după două zile de chin cu ochii în laptop pentru planificările lecțiilor de la școală am descoperit că mă lasă vederea. În drum spre școală credeam disconfortul resimțit la nivelul ochilor e din lipsă de somn. În seara asta ar trebui să termin restul de planificări, dar se pare că lumina laptopului e de vină. Efectiv scriu privind doar în tastatură. 

Jocul va continua așa cum știți, materia primă de transformat e tubul de hârtie. Temele lunii sunt simple, dar ca să puteți să lucrați dacă aveți timp, le scriu acum pe scurt:

1.Felicitare - aici nu sunt cerințe speciale.

2.Indigo - Lumânare - ce culoare doriți, din ce material doriți s-o decorați/realizati. Obligatoriu flacăra și urmele de ceară topită. Imaginea pentru indigo este simplă pentru a vă lasa vouă imaginația să zburde



3. Doar dintr-un tub - realizați orice doriți voi folosind doar un tub de hârtie, fără să aduceți alte accesorii. Aveți voie să-l pictați sau să-l colorați cu creioane, să-l tăiați/decupați, dar să nu-i adăugați absolut nimic în plus, nici măcar capac de carton.

4. Fii creativ .... de Halloween! Orice doriți voi cu tematica de halloween. Nu trebuie să fie înfricoșător, dar să fie în ton cu sărbătoarea - o fantomiță veselă, vrăjitoare, sau chiar doar un dovleac.

Încă o dată scuze pentru întarziere, voi reveni cu topicul corect și tabelele imediat ce-mi revine vederea la normal.