luni, 11 decembrie 2023

AEC Ziua 11 - Piese puzzle

  

Plicul de azi a fost foarte interesant. Monica știa că există, dar nu știa când vor apărea. Aștepta cu nerăbdare să descopere piesele de puzzle.

S-a apucat imediat de treabă. Și-a ales piesele pe care dorea să le utilizeze, le-a pictat cu verde în două straturi și le-a aranjat în formă de cerc. Da, după cum ați văzut deja și în poză, Monica a făcut iarăși o coroniță. Se pare că e anul coronițelor în acest advent.

Cât au stat piesele la uscat, a decupat un cerc din carton verde, dar mai întâi a verificat pe o foaie cât de mare îi este cercul pentru că a vrut neapărat să folosească fix 24 de piese, câte una pentru fiecare zi de advent. A decorat coronița cu o fundă roșie și paiete colorate din pliculețul de ieri (între noi fie vorba, s-a servit din cutia mea că nu mai știe ce-a făcut cu cele rămase ieri).



Despre piesele de puzzle din plicurile voastre, trebuie să vă spun un mic secret. Toate fac parte din același puzzle nou, dar imposibil de terminat pe care îl aveam. Eram foarte încântată de el când l-am cumpărat, un puzzle 3 în 1 cu niște imagini superbe. Din păcate,  puzzleu-rile au venit deja montate în câte patru bucăți fiecare, dar cele patru seturi nu se puteau uni între ele. Pentru acest joc am folosit piesele din puzzle -ul cu tigrul. Bine-nteles, piesele pe care le-ați primit nu sunt toate la fel. Dar, o parte din ele ( cam 20 la fiecare) formează o imagine, se leagă între ele cum se vede în colajul de mai jos. Doar că voi aveti imagini mai concrete: fluture, păsări, cap de tigru, etc... Celelalte sunt piese dispersate din puzzle.




Acum, Monica vă învită pe voi ca să folosiți piesele de puzzle în creațiile voastre.

10 comentarii:

  1. M-am bucurat de numa' cand am descoperit piesele de puzzle! 😊 ❤ 😘 Am teminat montajul!
    Acum m-am linistit! 😃 Am invartit si celelalte piese si-mi ziceam ca nu pot fi chiar asa de grea de cap incat sa nu le potrivesc! 😊
    Multumesc pentru piesele care formeaza o imagine ce-mi palce foaaarte mult! 😘 💕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca am nimerit o imagine plăcută și îmi pare rău de stresul cu cele care nu se potriveau. Am cautat special sase imagini frumoase pt voi. Bine-nteles ca era ideea sa puteți folosi imaginea respectiva , chiar dacă nu e tocmai craciunistica.

      Ștergere
    2. Nu m-am stresat! :-)) M-am distrat!
      Am sarit peste alte "zile" si am adus tigrisorul. :-)

      Ștergere
    3. Atunci m-am liniștit. Mă bucur că ți-a plăcut tigrișorul.

      Ștergere
  2. Vai de mine... dar suna fantastic!! Abia astept sa ajung la piese - sau ele la mine mai bine zis. Iti dai seama ca abia astept sa le montez. Sper ca, daca trebuie sa le transform, sa imi pice o imagine absolut creapy :))) - ca altfel nu cred ca voi reusi sa „il stric” :))).
    Dar vai... ce interesant !!
    Imi place mult coronita voastra. Mi-a amintit ca am vazut si unele facute din piese lego. Ce interesant arata :D
    Felicitari
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea e ca poți folosi și imaginea obținută ca să creezi ceva, o felicitare, tablou, etc... pt a transforma ai și alte piese dispersate. Vezi ca exista niște idei de a face reni și a pune piese de puzzle (doar doua) pe post de coarne și una pt cap. https://ro.pinterest.com/pin/61572719891813743/

      Ștergere
    2. Hahaha - vai. am vazut acum mesajul - sa stii ca un cap de ren am facut, sau na, asta vad eu acolo. Mi-au picat niste chestii combinatii atat de faine la puzzle... 🙏🧡🤗

      Ștergere
    3. Am fost si -am văzut, mai greu dar l-am văzut. Mă acaparase coornița albă.

      Ștergere
  3. Ai avut o idee buna sa transformi piesele de puzzle intr-o coronita! Imi place rezultatul. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se par că arată foarte bine pentru coronițe și rame foto. Crec că o să folosesc mai des piesele de puzzle în lucrările mele.
      Mulțumesc.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!