joi, 18 mai 2023

La cratiță - Reflexii în oglindă(12)

   


Pozele sunt din arhiva personală

Pentru rubrica Reflexii în oglindă, inițiată de SorinN și redeschisa de Carmen

Recomandare

„Dacă dorești să participi, publică într-un articol pe blogul tău, 

o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai văzut în „oglindă”(poate fi și cea retrovizoare) 

și înscrie articolul în tabel


12 comentarii:

  1. hahaha ce titlul MORTAL! ☺☺☺ Haioasa tare postarea! Faina reflexie! ♥
    Te pup Niko. O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toată ziua am căutat un titlu pentru poza aia. N-am găsit altceva mai inspirațional.
      Un weekend minunat!

      Ștergere
  2. Vezi, cine are asa un aragaz, realizeaza si reflexii!
    Faina ideea!
    Seara buna, draga Niko!😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu ocazia asta amrealizat că pot obține multe reflexii interesante în bucătarie, nu doar cu aragajul, dar am destul de multe vase de inox.

      Ștergere
  3. Până și la cratiță tot la reflexii îți stă gândul! 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că tot timpul îmi stă mintea la reflexii, mai ales când epuizez „stocul” de poze pentru rubrica asta. Chiar nu aveam pregătit nimic de data asta și situația s-a creat la momentul oportun. Acum am deja câteva poze pt sămtămâna viitoare.

      Ștergere
  4. :)) super tare!!!! Si in cratita... ce era :D?
    Am vazut aseara poza... dar pana s-a ajung eu sa comentez... m-au sechestrat azi toate cratitile, oalele, tigaile si tavile in bucatarie :))). (evident exagerez, doar cate 1 sau 2 din fiecare asa.. haha)
    Ultima a fost o .. branza :))).
    Pup cu drag :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu era mare lucru, doar niște cremwuști la fiert.
      Brănză nu prea facem noi, deși mi-ar plăcea să mai fac brânză închegată cum făcea bunica.
      Există rețete de prăjituri pentru diabetici, nu am incercat, dar oare acelea nu ți s-ar potrivi?

      Ștergere
    2. In 2003 cand am fost la mare am mancat mai tot timpul cremwursti... ca altceva nu gaseam si luam de la magazin cum aduceau .... atunci am vazut cremwurstii de curcan (cu aroma de curcan si carne de porc.. Doamne cat am mai ras...).
      Mie branza mi se face cam la fel ca cea cu cheag. Adica pot sa o tai felii. o sa fac poza. Nu este ca branza de vaca pe care o luam din comert (probabil ca daca as face din lapte dulce, si sa pun un pic de otet sau zeama de lamaie, ar iesi din aceea ).
      Daca au inlocuitori de zahar nu ma ajuta cu nimic - pentru ca nu as folosi (sunt si mai rai decat zaharul). Faza e ca nu ii simt lipsa. O sa povestesc despre el candva in jurnal. Pe cel alb nu il suport deloc pentru ca are gust si miros de plastic :))))). Nu seamana cu zaharul din copilarie. Mi-am dat seama de asta insa dupa ce am facut un fel de cura de detoxificare (ii zic un fel pentru ca nu a fost o cura, pur si simplu nu am mai adaugat zahar in ceai, am mancat o perioada de vreo cateva luni fara sa il adaug in orice... fructe (ca era sezonul) si apoi cand am inceput sa fac eu prajituri si sa gatesc am sesizat ca nu era ce stiam :)). Probabil ca altfel nu as fi realizat - oricum nu imi lipseste deloc. Si am observat ca faina din grau (daca macinati la moara de exemplu, grau propriu) are o dulceata a ei. laptele de la tara la fel. Am observat asta cand nu am incercat pancakes fara zahar.... si, a mers :O.

      acum ma gandesc cum as putea face cremwursti de casa :))). Am vazut o reteta de parizer din linte... arata chiar interesant !! dar intai sa gasesc eu linte pe la noi :))))

      Pupici :D

      Ștergere
    3. A, deci aici scrisesem eu de prăjiturile pentru diabetici. Nu știu dacă au înlocuitori în rețetă. Nici mie nu-mi plac înlocuitorii. Am incercat cu cafeaua și am ajuns să o prefer neagră.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!