marți, 9 mai 2023

Excursie cu rulota - Puzzle {12/2023}



Este ultimul puzzle din seria Hidden shapes de la Trefl pe care îl am și pe care, din pură încăpățânare, am ținut să-l termin într-o singură după-amiază, mai precis duminică. E un record pe care va fi greu să-l bat, dar măcar mi-am liniștit neuronul că pot termina anumite puzzle-uri fără ajutor și într-o singură zi (bine-nțeles, dacă sunt lăsată).




Detaliile puzzle-ului : 

Nume : Excursie cu rulota (Motorhome trip)
Marca: Trefl
Dimensiuni: 68x48 cm
Piese: 1003
Particularități: 10 forme ascunse






De data aceasta nu am mai sortat piesele absolut deloc, doar le-am pus în cutii mari, cu fața în sus să le văd ușor. Am început cu ușa rulotei, acel albastru ieșea mult în evidență.


Apoi am început să iau piesele colorate și, cu ajutorul pozei de îndrumare de pe capac, să le așez în zona în care ar trebui să stea. Datorită multitudinii de culori, a fost ușor să procedez în acest fel.



Și concentrată pe țelul meu să termin cât mai repede, am uitat de poze pe parcurs. Chiar am avut impresia că am făcut mai multe, dar pe telefon nu există, deci...
Poza de final de duminică seara, bine-nteles are reflexii de la lumina artificială, dar parcă arată mai bine formele ascunse:


Dacă la celelalte puzzle-uri la formele ascunse erau ușor de intuit ce reprezintă, aici nu sunt tocmai sigură că am înteles, așa că dacă vi se pare ceva, vă rog, nu ezitați să vă dați cu părerea. O să le și numerotez, în ordinea în care le pun aici ca să vă fie ușor de vorbit despre ele:

1. - eu le zic foale, de aprins grătarul. Domnișoara mea a zis că e frunza de la cărțile de joc


2. prăjitură (cupcake)?

3. Zmeu

4. Barcă

5. Arbore

6. Munți

7. Focul din vatră? Sau pană de chitară? Domnișoara a zis felie de pepene

8. Brad

9. Parașuta? Evantai? Domnișoara-curcubeu

10 - Pălărie sau OZN?


 Postare pentru Clubul de puzzle

8 comentarii:

  1. Ohhooooo. Dar stiu ca ai avut de lucru, nu glurma. Cate obiecte adunate acolo :O. Nici nu s-au jucat, zau asa. Cam ca voi zic si eu cu obiectele (unele par a bifa ambele variante - ar fi fost interesant sa le treaca si ei undeva, asa de curiozitate, ca in revistele care aveau undeva trecut in jocul paginii, raspunsurile).Ah.. la 7 ar putea fi si o felie de pizza :)))) - hahaha.
    Felicitari :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate cu nr 7. M-am dus acum la cutii și am cercetat fiecare latura, rand, tot. Absolut nimic în afara de 1o forme ascunse, distreaza-te si descoperă-le. Era bun un astfel de raspuns, ca în reviste.

      Ștergere
  2. Wow, intr adevar record! Un puzzle foarte complicat... Complex si foarte colorat 🥰
    Felicitari. Pupici si o saptamana buna 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță va ține mult și mine acest record. Am unul și in celălalt sens, un puzzle terminat într-un an, tot de 100 de piese. Pur si simplu pentru că nu am mai stat de el odata ce am ajuns la cer și nu am avut rabdare să mai incerc piesele. Dar pe acesta sunt pe cale sa-l dobor, dacă nu am făcut-o deja. Am unul început, tot asa cu mult cer noaptea si cu piese care se potrivesc și unde nu trebuie. L-am mai scos eu din cand in cand, dar ... efectiv nu mă pot concentra la el.
      O săptămână bună și ție!

      Ștergere
  3. Wowww ce harnicuta!! Eu nu ma apuc de 500 ca ma gândesc ca o sa îmi ia foarte mult sa îl finalizez și u ai făcut intr o dupa amiaza cu 1000??? Wow, felicitari, ce mâini si minte iscusite!! Zi frumoasa, e superb puzzle ul!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că e vorba de antrenament aici, pe lângă modelul puzelului. Că dacă e sa-mi dai ceva intr-o singură culoare...cred că nici nu mă apuc de el. Dar sunt și puzzle-uri ca acesta care mă atrag mult și care parcă mă blochează în a face orice altceva. Trebuie neapărat să le termin pe ele și apoi să-mi văd de alte treburi.

      Ștergere
  4. Esti formidabila cu viteza de rezolvare a lor. Si nu am fost niciodata cu o rulota, asa ca
    e bine si asa!
    Spor la tot, draga Niko! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Suzana. Doar cu unele pot asa ceva.
      Nici eu nu am fost cu rulota. Dar am fost cu cortul. Nu știu însă dacă azi as mai vrea sa merg cu cortul.
      Spor și tie

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!