miercuri, 3 mai 2023

De sezon - MFC (58)

 



 Pozele sunt din arhiva personală

Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, inițiat de Carmen 

și găzduit acum de Suzana

14 comentarii:

  1. Ce mult mi-ar placea un tablou in felul acesta. Arata superb!
    Si ai ajuns si la poza 123...
    Happy WW, Niko! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos! Rapita, nu?
    Cand eram mica si mai mergeam cu trenul / masina imi placea mult sa ma uit pe geam. Mereu mi-a placut. Imi amintesc cum erau lanurile.. imi amintesc sistemele de irigatii cu rotile acelea maaaari :)).
    Fotografiile sunt foarte frumoase. Nu stiu de ce, dar cand vad lanurile de rapita, ma gandesc intr-un fel la sunatoare (desi clar nuanta florii, forma e o alta, dar am facut eu asocierea asta la un moment dat, haha).
    Pupici cu drag!
    Happy azi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, rapiță este. Sistem de irigare nu am văzut deloc pe aici, dar sunt lanuri întregi de rapiță aici. Sunt frumoase si deja incepe sezonul ala de oprit pe marginea drumului și făcut poze in lanul de rapită.

      Ștergere
  3. Cândva demult vedeam de pe fereastra apartamentului ani la rând câmpuri de rapiță. Erau la vreo doi km, dar aveam doar case in fața și de vedea frumos.
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am un pod las ieșire din oraș și de acolo se văd mai multe câmpuri de rapiță. E chiar impresionant acest galben intens al florilor ei.

      Ștergere
  4. daca ai sti cat de greu imi vine sa trec pe langa lanurile de rapita si sa nu opresc sa alerg pe marginea campului, sa ma satur de galben si crud... dar, ploua si iar ploua! Si culmea este, exact cand se opreste ploaia, suntem in mare graba si nu ne putem permite o pauza de fotoshooting ☺
    Happy WW Niko draga ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie îmi plăcea și nu aveam nimic cu asta, fotografiatul în lanul de rapiță, ăpănă nu am văzut nesimțirea unora care pur și simplu distrug, nu contează cât de mult pentru o poză mai nu știu cum. Poate nu pare mult câte fire de rapiță se distrug cand o persoană înaintează în lan, dar deja cand trebuie să înainteze și fotograful .... se adună, iar unii chiar muncesc pentru lanurile alea de rapiță

      Ștergere
  5. Si mie imi plac aceste "campuri galbene". Nu-mi amintesc cand am mai vazut in realitate...
    Pupici! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu-mi amintesc să fi văzut înainte să ma mut aici. Se pare că în zonă e o cultura serioasă, an de an suntem înconjuraați de astfel de câmpuri.

      Ștergere
  6. Frumos!
    Weekend plăcut!

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!