joi, 21 martie 2024

Florile din fereastră - Reflexii în oglindă (55)

 Într-o zi în care se oprise ploaia, dar tot înnorat pe afară era, am descoperit și eu cu surprindere că am flori, adică boboci în ghivecele de la geam. Efectiv, din casă nu-i văd ascnși după perdea și recunosc că nu eu sunt cea responsabilă cu udatul florilor, deci nu ajung aici decțt dacă fac curat. În concluzie, gloxiniile se pregătesc să mă incânte cu florile lor, iar crinii am început și ei să dezvolte bococii de primăvară. 


Si dacă tot am fotografiat florile de la fereastră, le-am imortalizat tot prin geam și pe cele de pe verandă, lalele și zambile primite de 8 martie, care așteaptă încă să fie plantate în grădină. Sper să reușesc în acest weekend, că pănă acum dacă a fost soare, nu am  avut eu timp să ies în grădină, sau daca am avut eu timp, afara turna cu găleata.



Pozele sunt din arhiva personală
Pentru rubrica Reflexii în oglindă, inițiată de SorinN și redeschisa de Carmen
Recomandare
„Dacă dorești să participi, publică într-un articol pe blogul tău, 
o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai văzut în „oglindă”(poate fi și cea retrovizoare) 
și înscrie articolul în tabel


6 comentarii:

  1. Abia astept sa vad infloririle. La gloxinia mea abia apar frunzele.
    Si in afara de flori se mai vede si cerul. Asa ca apare o combinatie frumoasa!
    Un weekend spornic, draga Niko! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De asta am si făcut fotografile prin geam, ca să onțin si reflexiile. ALtfel aș si asteptat să inflorească. Si eu abia astept, mai ales crinul.

      Ștergere
  2. Ei da, uite-asa vreau sa arate din nou si mine pe pervaz.. ca acum e cam.. dezolanta privelistea catre ce a fost odata gradinuta din balcon.
    Foarte dragut :*
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mult spor să obții și tu fereastra pe care ți-o dorești.

      Ștergere
  3. ce reflexii minunate! Chiar foarte frumoasa postarea ta de azi, Niko draga! Ce frumos se oglindeste peisajul curtii peste tabloul ghivecelor cu bobocei!
    Primavara e din zi in zi mai frumoasa! Ieri am avut parte de o zi superba, cu 20°C... la ora 12 am incheiat saptamâna de lucru si am iesit cu familionul in gradina botanica, sa ne bucuram de soare si flori. Ce bine am facut! astazi ploua si cerul este plumburiu iar de mâine, spun meteorologii ca va ninge!!!!
    Un weekend placut sa aveti! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Carmen. Azi avem si noi soare si frumos. Astept să-mi vina acum ajutoarele ( sotul și fetele ai fost in oraș) si să iesim afară la grădinărit.
      Chiar sper să nu mai vin ninsoarea. La mine aici nu a nins, dar la munte a nins săptămâna trecută când la noi ploua. Abia au înflorit caișii. Sper să scape de îngheț anul acesta.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!