miercuri, 25 septembrie 2024

Disperarea ne uneste! - MFC(127)









 Pozele sunt din arhiva personală 

Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, inițiat și găzduit de Carmen.

Mulțumesc, Suzana pentru descoperirea acestui joc.  

16 comentarii:

  1. Nikooo! Nu-ti ametesc cutiile, sa stea si ele mai relaxat? Eu nu m-as opri
    din a le vedea continutul...
    Pupici si Happy WW, din nou!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am trecut de mult de faza în care vreau să mai știu ce e în cutiile alea. Adevărul e că m-am cam obișnuit deja cu conținutul lor și nu prea le deranjez. Sper să reușesc să le fac un fel de pom special pentru pisici, unul cu cutiuțe pentru dormit care să nu aibă vedere unul către altul că momentan încă se feresc să se vadă.
      Mă bucur să te revăd. Happy WW!

      Ștergere
  2. cat sunt de frumoase! Vaiii imi inchipui ce concert de miorlaituri acolo, cand e ora de mancare!
    Ce mutrute simpatice au! adorabile!
    Happy WW! ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar unul miaună, Fifi, ceilalți sunt destul de mutulici. Porto mai ales, el chiar miaună pe mutește. Dar rămăseseră fără mâncare în castroanele de afară și nu a mai contat că sunt toți la un loc. Nooi de obicei le lăsam mâncare acolo să poată veni pe rând fără să se simtă deranjați de prezența altuia.

      Ștergere
  3. Nu stiu daca nu am ajuns in spam. Insa imi face placere sa mai scriu o data despre
    aceste imagini cu pufoase. Ma intreb daca darama totusi ceva, pentru a se culcusi
    prin cutii sau printre ele!
    Happy WW din nou! !❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai ajuns în spam, ci doar la moderare. Am introdus moderarea comentariilor întotdeauna, deoarece la programul meu pe fugă apuc să răspund la un comentariu două, apoi nu le mai văd în panoul de administrare că apar ale mele înaintea lor și eu mă obișnuisem că doar de la comentariile mele în sus sunt cele la care nu am răspuns. Și am un fix să răspund la toate mesajele de pe blog, măcar atât dacă nu reușesc să comentez pe blogurile voastre.
      Uite chiar și acum, am răspuns la cele de mai sus si când scriam aici mi s-a restartat laptopul. Am luat laptopul celei mici că am meu era antic și mergea ca melcul, dar al ei are problema asta că se încinge si se restartează când mi-e lumea mai dragă ( ca de exemplu acum când tipăream ceva - bine-nțeles că mi-a stricat și imprimarea). I-am luat un ventilator special pentru răcire, dar nu am destule porturi usb pe el și imprimantă și le folosesc pe rând.
      Happy WW din nou.

      Ștergere
  4. Ce s-a întâmplat Mihaela, de unde atâta disperare pe capul lor? Dragii de ei, unde i-ai închis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei nu se suportă unul pe altul, se tolerează, nu se bat ci stau la distanță. Vin pe rând să mănânce. Dar de data aceasta rămăseseră fără mâncare și cred că era foamete mare. Pozele le-a făcut fiica mea și eu le-am văzut în ordinea cum arătau pe rând către castroanele cu mâncare. Dar când mi le-a trimis mie s-au amestecat și nu se mai vede la fel de ușor cum parcă poartă o conversație cu noi sau de parcă fac front comun și revoltă că li s-a terminat mâncarea.
      A, nu sunt închiși. Sunt liberi. E locul lor de masă pe verandă. Că mai au unele locuri de masă și prin casă, au obiceiul să aștepte la ușă să le deschidem și merg în baie să controleze castroanele. Afara au de obicei mâncare să o găsească și când suntem noi plecați.

      Ștergere
  5. Ce familie de ...pisici!
    Ai ceva responsabilitate pentru alintăturile acestea!
    Frumos!
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. Da e responsabilitate, dar și o stare de bine pe care ți-o aduc doar prin faptul că sunt prezente. Happy WW!

      Ștergere
  6. Nu mai țin minte dacă am comentat, dar mai las un comentariu. :))
    Sunt foarte dragalase pisicutele tale si par cuminti.
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hahahaha vaaaaai. I-am vazut aseara si chiar ma intrebam daca ein legatura cu mancarea (ca deobicei atunci uita de alte chestiuni si se inteleg bine) - dar desi ma gandeam ca voi ajunge mai repede la laptop uite cat s-a facut ceasul.
    Cat sunt de draguti toti trei :))))). Ati avut parte de un specatol pe cinste. Ma bucur ca i-am vazut asa uniti.
    Pupici cu drag si happy ww :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mâncarea a fost problema. E foarte rar să-i găsim împreună așa aproape unul de altul și savurăm din plin aceste momente.
      Happy WW!

      Ștergere
  8. Cât de drăgălași pot fi! 😍😍😍 Par a se întreba unul pe celălalt dacă a văzut careva mâncare pe undeva. Sau... se privesc cu reproș: "care ai mâncat tot?" 😃 Scai pare tare liniștită. 😊 E și isteață: stă aproape de vase, să fie prima la păpică.
    Sunt poze minunate! Ilustrații în cărți cu povești cu și despre pisici.
    Happy WW! 💗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să știi că fix asta părea să spună și filmul pozelor așa cum le-am văzut eu pe telefonul fetei. Scai e cea mai mică și cumva își știe locul, ea se resemnează repede când nu găsește mâncare. Poro e cam șef, cel mai mare și parcă se duc la el să li se confirme că e așa sau altfel.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!