luni, 29 aprilie 2024

Felicitare - TC24(04-01)

Felicitarea de la prima temă a Transformărilor creative de aprilie s-a lasat cu greu conturată. 

Încă de la începutul lunii mi-am stabilit ca fundal pentru felicitare cartonul de la o cutie de bomboane Poiana Chokotoff. Mereu am fost fascinată de cutiile lor hexagonale și de cromatica din interior. Părea chiar simplu, dar...mi-a luat întreaga lună să găsesc o idee, ce anume să pun pe acel fundal colorat. 

Salvarea a venit de la o comandă pe Temu care mi-a adus printre altele și o matriță de tăiat forme de ou pentru aparatul de taiat și embosat achiziționat luna trecută.

Poza cu materia primă ... conține multe. Mi-am luat mai multe în speranța că va veni inspirația și se pare că a funcționat. În afara cartonului pentru fundal am mai folosit un carton alb pentri baza felicitării și un staniol auriu recuperat de la o ciocolată. Am uitat de poze în timpul lucrului. Ca să tai formele de ou, am pus carton roșu subțire acoperit cu staniol și le-am trecut împreună prin aparatul de tăiat.




Un comentariu:

  1. Vai ce frumos a iesit! Ai dreptate ucu acele cutii - au o imagine chiar frumoasa imprimata inauntru. Nu am mai vazut de ceva vreme cutiile :).
    La comenzile de pe Temu ti-au venit mereu produsele prin curier? :)
    Pupici cu drag :)

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!