marți, 9 aprilie 2024

Ciuperci umplute cu carne

 S-au dovedit a fi una din delicatesele acestei saptămâni, bune de consumat atât calde cât și reci:

Ciuperci umplute cu carne

Ingrediente :

  •  ciuperci brune, doar pălăriile - 2 kg
  • carne tocată - 1kg
  • verdeață tocată - 1-2 legături
  • 1-2 ouă
  • condimente
Mod de preparare
Am spălat ciupercile și le-am curățat de codițede codițe ( le-am folosit la o altă mâncare). Carnea tocată am amestecat-o cu verdeața tocată mărunt ( eu am folosit mărar și usturoi verde),  cu două ouă și condimente după gust : sare, oregano, cimbru, busuioc și piper. Am omogenizat bine și am umplut cu acest amestec ciupercile. Le-am așezat într-o tavă tapetată cu hărtie de copt și le-am pus la cuptorul electric, la 180 grade pentru 30-40 minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va mulțumesc pentru vizită!