sâmbătă, 5 august 2023

Minipuzzle din nou - Puzzle {18/2023}

 După ce am descoperit puzzle-urile la eprubetă care m-au încântat mult dar nu mi-au oferit decât două variante în magazin, am căutat pe net minipuzzle-uri asemănătoare. Când a venit comanda, le-am pus inițial într-un sertar cu rechizite și le-am lucrat mult mai târziu. Întâmplarea face că am uitat unul în sertar pe care l-am (re)descoperit abia azi când căutam bine-nțeles altceva. Și dacă l-am descoperit, bine-nțeles că a trebuit să-l fac, nu? E un puzzle cu o imagine care mi-ar plăcea să-o reproduc cu pensula. Tot urmăresc filmulețe cu astfel de picturi dar încă nu m-am încumetat să încerc.

Mi-a dat puțin de furcă, în sensul că nu am reuțit să fac mai întâi marginea, dar nu a durat prea mult să-l termin. Culorile sunt mai apropiate de poza din final, făcută pe lumină, dar la editare nu mi s-a părut destul de clară, iar ceea cele făcute acum seara, au culorile modificate.






 Postare pentru Clubul de puzzle

8 comentarii:

  1. Sunt adorabile minipuzzle-urile.Sper sa reusesc sa imi iau si eu unul - candva. Tocmai am „dovedit” un puzzle de 1000 de la Trefl. Este facut dupa o pictura („pictura cu natura” hahaha). si imi place atat de mult. Incerc sa il montez pe carton - am ceva emotii pentru ca nu am unul suficient de mare si va trebui la un capat sa il lipesc.. sper sa mearga :D
    Imaginea este chiar frumoasa - la minipuzzle. Si imi plac si nuantele.
    Felicitari :)!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am un minipuzzle cu tabelul lui Mendeleev. Cred ca il voi face de curiozitate, desi
    nu cred ca e ceva interesant! Doar ca sunt piese mici.
    Cosmicul ala arata tare frumos! Felicitari!
    O seara frumoasa! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că e interesant pentru chimiști. Știu pe cineva care acum câțiva ani era tare pasionată de acest tabel periodic.

      Ștergere
  3. la eprubeta? haha ce haios! Dar tabloul este superb! Ti-a iesit la marele fix...cata rabdare!
    Felicitari ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare că sunt destul de multe astfel de minipuzzle-uri la „eprubetă”. Tocmai am văzut că există și tabelul periodic în acest format.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!