marți, 8 august 2023

La mulți ani, dragile mele feline!



 Conform wikipedia, azi este Ziua internațională a pisicii, introdusă în 2002 ca o zi dedicată conștientizării oamenilor față de nevoile acestor minunate feline.

Am aflat întâmplător de această zi, nu știam de ea, și sper să n-o mai uit. O dedic cu drag și pisicuțelor mele răsfățate. 

La mulți ani de ziua voastră, Porto, Fifi și Scai!


Fifi

Un porto curios

și „leneș”

Scai, jucăușă



4 comentarii:

  1. La multi ani trioului de șoc! 💞 😊 Sa fie sanatoase si sa va bucurati de nazdravaniile lor multi-multi ani! ❤
    Subscrie urarilor de bine si Johnny, motanul nostru. 💖 🐾
    Sunt superbe pisicile - nu doar in ipostazele in care le-ai surprins in foto! Scai e foarte preocupata cu jucariile, Porto curiosul imi place de numa' cum leneveste, iar Fifi pare ca face control in gradina - patruleaza! 💕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim mut. La mulți ani și lui Johnny! Viață lungă și fericită!
      Scai, se joacă cu orice în afara jucăriilor speciale de pisici. Bani aruncați pe ele. Noroc că am luat doar una acum. Nici lui Porto nu prea i-au plăcut. Dar el nu a fost jucăuș aproape deloc. Doar Fifi s-a jucat din plin cu tunelul special pentru pisici. Pe-al lui Portă îl rezolvase Bella.
      Lui Scai i-am făcut dintr-o pungă jucăria din ultima poza (aș putea s-o pun la transformări creative dar nu am poză cu materia primă). În afara acesteia preferă orice pix/creion, ghemotoc de hârtie, cabluri, firele de iarbă și...coada ei. A descoperit că are.

      Ștergere
  2. La multi ani :D!!! hihi.- cred ca ele nu stiu (inca) altfel probabil ca te taxau :))).
    Dupa ce am citit si vazut pozele (vai ce mare a crescut deja Scai... incredibil. ce repede cresc.... ghemuletul) am vazut si comentariul Dianei (La multi ani si lui Johnny :D) si apoi raspunsul tau - evident ca i-am luat special lui K o jucarie din aia de ros din sfoara - nici sa nu o vada.. cat despre morcovul crosetat, inca il ignora.. hahaha). Dar partea cu coada... m-a distrat maxim.. rad in continuu pe infundate :))))).

    Pupici cu drag :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim.
      Câinii noștri au apreciat jucăriile primite, unele le au și acum, au fost rezistente, altele - cele de sfoară- Nero le-a tot ros. Și jucăriile luate pentru Porto, tot la câini au ajuns. Ei se bucura și de ele dar și de peturi goale. Nero are o placere deosebita sa le scoată eticheta și dopul. Apoi nu îi mai trebuie.
      E tare simpatica o pisica ce aleargă după coada ei. Și Fifi făcea asa, dar el se lega de toate cozile din curte.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!