duminică, 13 august 2023

Premiu pentru Clubul de puzzle

 La ultima comandă de puzzle-uri pe care am făcut-o se pare că nu am fost destul de atentă și m-am ales cu o dublură. Nu am comandat de două ori același puzzle, ci doar am comandat unul pe care îl aveam deja. Nu l-am făcut încă, probabil de asta mi se părea nou, dar sper să îl rezolv cât mai curând. 

În ceea ce privește dublura, m-am hotărât s-o dau ca premiu pentru a sărbători un an de la înființarea Clubului de puzzle.  Premierea se va face prin tragere la sorți cu un program de generare de numere aleatorii. La extragere vor participa toți membrii clubului de puzzle. Prin membru înțelegând orice bloger care are o intrare în tabelul de anul acesta cu orice fel de puzzle, mai mic, mai mare, mai complex sau mai simplu.  Petru extragere se va lua în considerare lista de intrări, în ordinea în care apar în tabel pe pagina clubului. Cu alte cuvinte, cu cât mai multe intrări cu atât mai multe șanse de a câștiga. Dacă din întâmplare se extrage un număr care în tabel indică o intrare de a mea, pur si simplu, voi face o nouă extragere până obțin un număr care nu duce către puzzle-urile mele.

Extragerea va avea loc la finalul acestui an, în perioada 26-31 decembrie.

Detalii puzzle:

Marca : Trefl
Nume : Fairyland
Număr piese : 1000
Dimensiuni: 68,3 x 48 cm

Sper să vă placă acest puzzle și să folosiți restul acestui an pentru a face cât mai multe puzzle-uri. 


2 comentarii:

  1. Ce frumos este - nu e de mirare ca „ai comis-o” :)) :D
    Culmea e ca ... chiar acum lucrez la un puzzle de 1000 dupa ce abia am terminat unul de 500 - am zis ca macar cateva piese sa pot misca, daca la partea de creatie n-am reusit nimic (sau aproape nimic.. dar nu stiu cat de incantata sa fiu de ce am reusit sa fac.. hahahaha - sau daca si termin, oricum am sa va arat).

    Pupici cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt foaaarte restantă la partea de cratie. Am rămas în urmă cțteva luni. Dar atelierul meu a devenit depozit și chiar nu vreau să încep să fac în altă parte până nu organizez acolo.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!