duminică, 27 august 2023

Un fenomen ciudat

 Sunt mult prea obosită acum după o zi minunata de plimbare la pădure, asa ca nu mai ajung la laptop în seara asta. Am descoperit pe drum un fenomen ciudat, nou pentru mine. Mai multe detalii voi da mâine. Până atunci va las cu întrebarea: Ce credeți că este? 





12 comentarii:

  1. Ce fain e! E umezeala din atmosfera si reflexia luminii in anumite unghiuri. Efectul e uluitor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa am crezut și eu inițial, dar mă miram că nu plouase de curând și e era mult soare.

      Ștergere
  2. Pare un fel de ceata. Am mai vazut asa ceva la munte.
    Efectele din a doua poza sunt minunate!
    O saptamana faina! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceață da, am văzut și eu și mereu mi s-a părut interesantă, acea ceață izvorâtă din apa evaporată din pădure. De data asta nu e cazul.

      Ștergere
  3. Arata superb! Poate e "condens", dar cred ca sunt "nori josi".
    Si... ca tot veni vorba: unde esti?! 😊 (a trecut de "maine").

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un fel de nori, dar sunt și aceștia, dar nu de apă.
      Erau prin preajmă, într-o introspecție cu mine însămi. Zici că am picat în butoiul cu melancolie, că nu-i pot spune astenie de primăvară. Există cumva și de toamnă?

      Ștergere
    2. Exista si astenie de toamna; cum sa nu?! 😊 Fara energie, tulburari de somn, tristete fara motiv... Oricum, e astenie doar daca ti s-a mai intamplat sa te simit in borcanul cu melancolie si in alti ani, la sfarsit de vara.
      Te uita dupa Scai, te uita la minunile tale de copii si-ti trece! Mai sunt Porto si Fifi, Bella si Nero... Eheeee ai multe motive sa zambesti, sa te bucuri... 😊 Sigur nu e astenie. Poate sunt "ramasite" din emotile zile de 23 august, cand cu figura de Scai, tristetea micutei tale care a ramas impresionata tare de acei catelusi, problemele cu Nero si Bella. 😊
      💞

      Ștergere
    3. Mai, cum să zic, tristă nu sunt sau nu am fost. Poate nu definesc eu bine astenia, de fapt mai mult ca sigur nu o definesc bine, dar e termenul apropiat de ceea ce ...experimentez. Am perioade când pur si simplu am obosit să fac orice și simt nevoie de relaxare totală. De cele mai multe ori iau o carte si citesc, mai bine zis recitesc ceva, pasaje din cărți de care mă simt cumva apropiată în zilele respective. E ca atunci când ai poftă de o anumită mâncare, la mine se manifestă ca o poftă de a reciti ceva ce îmi provoacă o anumită stare/emoție. În zilele astea m-am obișnuit să mă ascult pe mine, nevoile mele. Oricum nu reușesc să funcționez corect în asemenea perioade. Dacă mă pui să fac mâncare, mai mult ca sigur o ard. Așa că pur si simplu mă rup de realiatate, de tot si toate și mă relaxez.

      Ștergere
  4. Sa nu razi... dar mi-a trecut un pic prin minte ca ... nici un fum de gratar nu e exclus :))))))))). Dsigur, varianta aceea ideala e o micuta ceata sau ceva nori, cum deja s-a mentionat mai sus... insa, cumva ... parca simt miros de fripturi si alte chestiuni de gen :)))))
    Pupici cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba chiar râd....în hohote chiar. Ce nas fin ai, simți fumul și prin poze pe calculator!
      Treceam pe lăngă o zonă de camping la poalele pădurii, într-un fel de depresiune și da, se încinseseră grătarele, de unde și acești nori ....de fum.
      Dacă aș fi făcut concurs de ghicit, ai fi primit premiul cel mare.

      Ștergere
    2. Ce tare!!! 😂 Picata cu ceara incinsa si nu m-as fi gandit la... fumul de la gratare! 😂

      Ștergere
    3. Eu eram acolo și nu mi-a trecut prin cap că e de la fumul de grătar. Am întrebat cu voce tare și mi-a explicat sotul.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!