joi, 3 august 2023

De la Windows - Reflexii în oglindă (23)

 Într-o zi de joi, când mă întrebam ce oare aș putea să postez la această rubrică, neavând dimineață nimic pregătit, windows-ul a fost așa drăguți să-mi ofere o imagine superbă cu reflexii minunate ale unui pod în oglinda lacului/râului peste care a fost construit. Dar la momentul respectiv am postat reflexiile obținute prin tăvile cu dulceață, lăsând această imagine pentru mai târziu.



Între timp, windows-ul a fost chiar foarte darnic și a mai adăugat câteva imagini la colecție. De data asta cu reflecții și în apă, dar și în ecranul laptopului.

 

O cascadă unde mi-ar plăcea să petrec așa vreo jumătate de an.


Toată iarna, windows-ul mi-a oferit numai imagini cu plaje însorite, jungle tropicale și pesisaje mirifice (tot de vară), iar acum pe timp de caniculă o fi zis să mă răcoresc măcar cu gândul: unul dintre cele mai frumoase peisaje de iarnă posibile - pe aici aș petrece restul anului.


Și încă o imagine, tot de la windows, fără reflexii, doar așa că îmi place peisajul.


O zi de joi super faină!


Pozele sunt din arhiva personală

Pentru rubrica Reflexii în oglindă, inițiată de SorinN și redeschisa de Carmen

Recomandare

„Dacă dorești să participi, publică într-un articol pe blogul tău, 

o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai văzut în „oglindă”(poate fi și cea retrovizoare) 

și înscrie articolul în tabel


10 comentarii:

  1. Ooooo chiar superbe imagini! Windows are "cele mai" perfecte imagini 😍 daaaa, daca am putea sa ne teleportam chiar si pentru 10 minute in locurile acelea superbe, ce bine ar fi!
    Te pup. O zi buna Niko draga 😘💞

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10 minute pe zi măcar, da? Atunci când ai nevoie de încărcarea bateriilor!
      O zi faină, Carmen!

      Ștergere
  2. Tu ce Windows ai? :))) (al meu e 10, ca asa a venit laptopul cu el, dar imi tot trimit invitatie ca sa imi instalez gratuit 11)
    Nu am avut niciuna dintre imaginile acestea, ma asteptam cumva macar una sa fi nimerit si la mine, ca apar prin rotatie.. dar nu.
    Da - cea cu zapada e perfecta :)))))):
    Pupici cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La MFC, când era la Suzana, punea cineva imagini multe de la Windows 10, săptămâni în șir a tot pus. Niciuna din imaginile de acolo nu a apărut și la mine. Eu am window 10 Pro. Cred că am incercat odată demult să punem windows 11 pe calculatorul de sus, de birou si nu a mers ceva bine. Tot așa primeam invitație mereu. De când cumpărăm licențe pentru windows nu mai primim invitațiile alea.

      Ștergere
  3. Am salvat o singura imagine. M-a invatat Vero cum sa nu se vada textul pe ea, insa parca mereu imi scapa momentul. Oricum, las zapada deoparte si imi clatesc ochii in ultima. Este minunata! Noapte buna, Niko! Zile linistite! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nu ma înveți și pe mine? Sau e perioada aia cand se deschide laptopul cu imaginea de fundal dar până să apară data? Eu așa le-am prins pe majoritatea că laptopul meu e cam bătrânel și se mișcă în reluare.

      Ștergere
    2. Scuze, nu mi-a trecut prin cap sa scriu, ca am vazut ca unele nu au ziua.
      Tii mana pe mouse, apesi pe butonul din stanga si urci mouse-ul. Ar trebui sa dispara scrisul.
      Apoi apesi pe tasta 'PrtScr' (print screen) si deschizi un fisier word si copiezi acolo salvarea. Te prinzi cand faci efectiv. ❤️😘

      Ștergere
    3. Voi incerca, merci. Eu făceam poză cu telefonul.

      Ștergere
  4. Sunt frumoase imaginile si au si ceea ce le trebuie pentru joc: reflexii. 😊
    Weekend placut iti doresc! ❤

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!