miercuri, 9 octombrie 2024

De ziua Educației - MFC(129)

 




 Pozele sunt din arhiva personală 

Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, inițiat și găzduit de Carmen.

Mulțumesc, Suzana pentru descoperirea acestui joc.  


12 comentarii:

  1. Asta e o sarbatoare cu adevarat importanta si frumoasa! Fara educatie, am trai ca-n jungla!
    Happy WW 🤗

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu stiu daca am auzit despre ea in spatiul public. Ar fi trebuit sa fie pe primul loc,
    tinand cont de statisticile ingrijoratoare.
    Pline de spontaneitate imaginile! Iti doresc putere si rabdare pe noul drum, draga Niko!
    Happy WW! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei tot ce se mediatizează e că profesorii și elevii au liber pe 5 octombrie. Anul acesta nu s-a zis nimic pentru că 5 octombrie a fost sâmbăta, deci nu au mai primit un liber suplimentar, așa că n-a mai fost interes din partea presei. În școli încercăm să marcăm ziua, dar e asociată cu ziua profesorului și pare cumva că cerem nu știu ce ”respect nemeriatat” de la elevi. Adevărul e că elevii așteaptă și ei doar liberul acela.

      Ștergere
  3. Ce dragut!!! Chiar ma uitam zilele trecute pe pozele mele (putine) din generala... ce vremuri :). Cat de mult s-a schimbat totul (si nu in bine, in cele mai multe cazuri). Nu zic ca eram niste sfinti, dar totusi aveam alt gen de valori si cumva, chiar stiam sa facem diferenta intre ce se face si ce nu...
    Mi-a placut ce ati pregatit :D
    Pupici si happy ww

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi-ar fi plăcut să fi avut astfel de acțiuni în școală, dar la acea vreme încă nu se auzise că să faci proiect ca să ai notă. Notele le luai efectiv pe învățat, nu pe prezență și pe teme copiate.

      Ștergere
  4. Mâini care cer, mâini care așteaptă, mâini care vor sa învețe...Să sperăm că, noi adulți, știm să punem cărămizi bune la zidirea copiilor noștri, cei de acasă sau cei de la școală!
    Iti doresc să ai răbdare, dragoste și creativitate!🤗😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema mare e că profesorul pune cărămizile și în spatele lui părintele parcă le dărâmă. Din păcate e ceea ce simt acum după o lună la catedră.

      Ștergere
  5. Ce frumoase sunt desenele! Și educative! Copii învață mai repede jucandu-se... Nu-i așa?! 😊Desenatul e tot o joacă! Felicitări! 🌹

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa am crezut și eu, că învață mai repede prin joc/desen. Bănuiesc că în mintea lor nu a rămas decât joacă, cel puțin asta e atitudinea pe care o văd în școală.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!