miercuri, 19 iunie 2024

La înaltime - MFC (113)

 





 Pozele sunt din arhiva personală
Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, inițiat și găzduit de Carmen 
Mulțumesc, Suzana pentru descoperirea acestui joc.

6 comentarii:

  1. Wow... visine! Hmmm ce dor imi este sa manânc visine. Pe aici nu pre exista visini.
    Dar ce scump este Scai! Ce mare s-a facut! Un scump si un curajos ☺
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inivit la mine. Am foarte multe anul acesta si zero timp să mă acup de ele.
      Scai este curajoasă, dar miercuri a pătit-o...s-a aventurat pe niște crengi mai mici si a alunecat. Din fericire s-a redresat singura ar a si coborat imediat din vișin. Nu am mai văzut=o apoi să urce iar, dar nici nu am ai avut imp să stau acolo.

      Ștergere
  2. Primul lucru mărind pozele: sa aflu cine e printre crengi la cules de... cireșe (eu așa mi-am zis, până am citit eticheta postării) 😁 Eram sigură că trebuie să fie vreun năzdrăvan dintre cei care zic "miau" 😏 Porto si Fifi se catara?
    Pufuletul Scai s-a ascuns în vișin! 😍 Îmi era dor de ea - și de ceilalți! 💞 Sper că sunt veseli și zglobii! (am pierdut foarte multe postări ale tale și cam greu reușesc să recuperez) 😔
    Happy joi! 💗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să fiu sinceră, cred că SCai era la cules de .... psări. Sunt pe acolo si tuturele și vrăbii. La cules de vișine la ropriu au fost blănoții negrii. Atat Nero cât și Bella au mancat vișine și de pe jos, ce îmi cădea mie și direct din pom.
      Eu sunt in urmă rau cu postările dacă e să ne luăm după targhetul ce mi-l pusesem la inceput de an. Dar nu mă crampoez de asta, pur si simplu am intrat intr-o perioada cu multe provocări si pur si simplu a trebuit să schimb prioritătile.
      Blănoșii mi-au dat de furcă in perioada asta, in sensul că s-au tot imbolnăvit pe rand destul de speriat. Am inceput cu Bella, cred că vreo 3 săptămîni de antibiotic, a urmat la scurt timp Nero , apoi Porto si-a aranjat un picior, a fost hazliu cu piciorullui epilat. Cred că s-a lovit la el, un picior din fată și il ținea cumva intr-o pozișie in fată lui de parca dansa cancan si-l studia. ”uite ce picior sexi am”. Si ca să mă tină bine ocupata, Nero si-a mai făcut o rană(s-a intepat in ceva) si a mai tras o tură de antibiotic, alte 3 saptaani. Ieri a fost ultima zi dar va mai lua o perioada probiotice preventiv. Sper că s-a terminat cu patrupedele bolnave că ajung să ma mut cu ele la veterinar. Nu de alta, dar urmează o lună de examene la noi si numai de vizite la veterinar nu mai avem timp.

      Ștergere
  3. A si gustat? Sau doar v-a ajutat la cules visine? :))).
    E adorabila Scai. Iar visinele - generoase:D
    Yummy! Chiar acum am si eu cateva primite in dar si vreau sa pun cateva pungute (o sa o rog intai pe Mami sa vada cat sunt de dulci) - sper sa iasa macar 5 - f bune sa fac compot si tort fructat.
    Pupici si happy ww!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scai, nu stiu daca a gustat, dar nero și Bella au mancat serios.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!