sâmbătă, 27 ianuarie 2024

Ghiocei și inimioare


 Zilele trecute, Carmen spunea că ar vrea să vadă cum decorez cu ghiocei și inimioare, așa că iată, mă prezint repede la raport cu decorul pentru luna ferbruarie. Știu că nu a început încă luna, dar e weekend, unul din rarele weekenduri libere din acest an, așa că am profitat să strâng aproape toate decorațiunile de sărbători. Mi-au mai rămas ghirlandele de pe balustradă și de pe verandă și bradul artificial de afară. Doar bradul - decorațiunile din el sunt strânse de la începutul lunii.

Am început aranjamentele cu bolurile de sticlă, fix cu ghiocei și inimioare. Știam că am niște coșulețe cu ghiocei din mărgele realizate acum trei ani. A fost primul an în care am încercat un fel de calendar creativ în afara adventului de Crăciun. Nu l-am făcut pe tot atunci, trebuia să lucrez cu fetele și ele erau ocupate cu școala, așa că unele teme nu au mai fost finalizate.  Majoritatea decorațiunilor cu ghiocei le am din acel an. Doar că pe unele le rătăcisem, le depozitasem în altă parte și stăteam și mă uitam lung la cutia de primăvară că e cam mică. Mă resemnasem oarecum aseară și am aranjat bolurile de sticlă cu ce am avut, dar azi am găsit și restul decorațiunilor, așa că mi-am făcut de cap.

Și am fost încântată să găsesc și ghioceii din sârmă plușată realizați în același an, dar și felicitări cu ghiocei din sârmă plușată sau cusuți pe etamină. Mai am doar una din cele cusute, cea pe etamina vopsită albastru. Am putut astfel să pun ghiocei în zăpada din blourile de sticlă. În prima poză din colajul de mai jos este varianta de aseară.


Și dacă tot am pus varianta de aseara, m-am distrat cu funcția de creativitate a telefonului și am făcut colaje gen „before and after”







Și dacă am pornit pe panta amintirilor, am modificat și tabloul ghioceilor folosit atunci, mai precis am acoperit ghioceii cu numere cu unii albi imaculați 


și am înlocuit cu el tabloul cu omul de zăpadă destinat lunii ianuarie.



Sper ca anul acesta să reușesc să schimb tabloul în fiecare lună. Am momentan tablouri pentru primele patru luni din an, o lună de toamnă și pentru decembrie.

8 comentarii:

  1. Super dragut! Chiar eram curioasa cu ce vei inlocui tabloul. E tare dragut acesta cu ghiocei!!!
    Imi plac si decorurile - a avut si eu cosulet cu ghocei, si cosulete cu zambile origami :D Le mai am dar.. sunt puse bine :))))).
    Imi plac jocurile cu before si after. Super tari!!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce "frumos"este când le punem atât de bine ca și uitam unde le-am pus sau nu mai avem acces ușor la ele, nu? Mai am ceva inimioare care nu le-am pus încă, vreau sa le modific puțin.
      Se vreo 2-3 ani tot vreau sa schimb tabloul acela în fiecare luna. Pana acum am reușit sa am ceva pe anotimpuri. Poate acum reușesc sa fa ceva pt fiecare luna.

      Ștergere
  2. Tabloul cu ghiocei este tare dragut! Si dealtfel imi plac toate decorurile tale. Offff, si eu le pun bine si nu le mai gasesc cu anii. Sau poate nu rascolesc suficient...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai am renunțat la crearea unei felicitări pe motiv că nu găsesc sabloanele inimioar pe care le aveam. Îmi trebuie unul anume si nu știu unde l-am pus. Și in incercarea de a-mi scoate cartoanele mai la indemână am reușit să răvăsesc tot în camera aia. Doar pisica se mai simte confortabil acolo că poate sp se ascund linistită sub masă că nu o vedem.

      Ștergere
  3. Frumos tabloul cu ghiocei și ideea cu un tablou pentru fiecare anotimp! Si ornamentele sunt foarte reusite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. Pentru fiecare anotimp am deja, acum vreau să umplu golurile din calendar si să fac ceva pentru fiecare lună.

      Ștergere
  4. O wow! Unde ai reusit sa pui toate aceste decratiuni?! Si când ai avut puterea si inspiratia de a le realiza?! Excelente toate! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt realizate în timp, în decursul ultimilor ani. Am livingul open space cu houl și majoritatea sunt afișate în această zonă. Cu excepția tabloului cu ghiocei, dacă stai în mijlocul livingului și te rotești le poți vedea pe toate din același loc ( nu toate odată).

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!