marți, 9 ianuarie 2024

A look towards spring - Privind către primăvară - Beccy's challenge (1/24)

 This is my first entry to the monthly challenge on Beccy's place. In January, we had to use a Beccy's digital stamp and an additional optional element and this month it's all about flowers and plants.

Aceasta este prima mea participare la provocările lunare la Beccy. In ianuarie trebuie să facem o felicitare folosind o ștampilă digitală din magazinul lui Beccy și un element opțional, în această lună refertor la flori și plante.


My choice for this card is the freebie colored crocus flower stamp from this month's challenge. I printed the image four times in order to do a multilayered card (3D decoupage). In the end, I needed to use a  fifth printed image of the flowers. I cut out the pieces that I needed and stacked them together with foam double sided tape.

Am ales să folosesc stampila digitală colorată oferită gratuit în această lună. Am printat-o de patru ori pentru a realiza o felicitare 3D decoupage (în straturi). In final a fost nevoie de 5 astfel de imagini printate. Am tăiat piesele necesare și le-am lipit cu bandă dubluadezivă cu burete.

For the base of the card I used white cardboard cut in A - frame card, with a grid inspired from this tutorial.

Pentru baza felicitării am folosit carton alb, tăiat pentru o felicitare de tip A (A-frame card) cu un grilaj realizat după tutorialul acesta.



15 comentarii:

  1. ..... 😶.
    Voiam sa ma duc dupa lupa, dar am renuntat. :))) Nici cu lupa nu mi-ar iesi un asemenea proiect - nu acum (si nu doar pentru ca nu reusesc a focusez bine - probabil ca oboseala si-a spus cuvantul asupra astigmatismului meu.. haha).
    E superb ansamblul realizat!
    Felicitari :* si bafta!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumusețe de floare! Mă bucur de ea de la distanță, mai ales că la noi tocmai vine iarna. Cred că e complicat sa faci grilajul acela, pentru mine cel puțin așa ar fi. Dar efectul este foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grilajul nu e complicat de loc. E pur si simălu tesătură cu benzi de hârtie, carton. Dacă urmărești tutorialul o să vezi cât de simplu e.

      Ștergere
  3. O adevarata placere sa vad o asfel de creatie. Ai o indemanare deosebita pentru astfel de proiecte. Efectul este deosebit. Imi place tare mult ca participi la aceste provocari. Se potrivesc manusa cu modul tau de a crea felicitarile. Bravo Niko! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar îmi place acest mode de a face felicitări. Dar incep să fiu invidioasă pe cele din străinătate care au acele mașini de tăiat forme cu care fac chestii atât de frumoase. Să le tai de mână ia mult timp și nu poți face mai multe odată.

      Ștergere
    2. Sunt convinsa ca sunt si la noi deja. Insa depinde de fiecare. Daca asta devine un job, chiar trebuie luate accesoriile necesare.

      Ștergere
  4. foarte draguta! ce efect special ofera acel grilaj! Iar brândusele, par naturale!
    Felicitari, ai fost foarte inspirata!
    O saptamâna minunata, Niko draga! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singuru meu aport la brândușe a fost decuparea, imaginea e dată de Beccy. Am redescoperit plăcerea de a face felicitări înmai multe straturi.
      Mulțumesc la fel!

      Ștergere
  5. Acest gen de felicitari, 3D, sunt foarte frumoase si, cred, destul de complicat de realizat - )si) in sensul ca e nevoie de ceva indemanare si... timp. Desre grilaj... ce sa mai zic?! Efectul e super!
    E minunat ceea ce ai reusit! Felicitari si spor! Succes! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e chiar foarte complicat, imaginea aceasta cu brândușele nu e chiar ideală pentru felicitări 3d și aici a fost partea dificilă să pot lipi tulpinie una peste alta. Fiind foarte sibțiri se cam vede burtele dintre straturi.
      Mulțumesc, Diana!

      Ștergere
  6. Ce frumos ți-a ieșit! Ești cu adevărat talentată.

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!