miercuri, 24 ianuarie 2024

În sfârșit zăpadă! - MFC (96)

 






 Pozele sunt din arhiva personală
Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, inițiat și găzduit de Carmen 
Mulțumesc, Suzana pentru descoperirea acestui joc.

13 comentarii:

  1. Vai ce ma bucur ca aveti in sfarsit parte de zapada! Iarna este la jumatate, ar fi fost pacat sa nu puteti savura macar cateva zile cu zapada.
    La noi azinoapte a inceput sa bata un vant foarte foarte puternic, temperaturile au sarit de la -10 la +10 grade si ploua biciuind! Zapada a disparut brusc... Nimic nu mi se pare mai urat decat un uragan cu ploaie! Dar... vremea mu o putem schimba cu telecomanda, asa ca,o luam asa cum vine!
    Happy WW, Niko draga 🤗❄️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu din păcate am „savurat” zăpada asta numai cu pastile și ceaiuri. Prima zi de zăpadaă a trebuit să dezăpezesc și am stat aproape două ore să pot scoate mașina din curte. Când am reușit să ajung înapoi acasă m-am băgat direct în pat. Și ieri am mai savurat o tură de zăpadă, a trebuit să dau jos zăpada de pe fotovoltaice. La final...tot eu ram cu frisoane și dureri. Mă bucur că a nins, doar că m-a prins pe picior greșit cu boala asta. Mi-ar trebui să nu ies afară deloc vreo două zile, dar din păcate nu-mi permit acest lux.

      Ștergere
  2. Foarte frumos arata peisajul alb! Sper sa fii mai bine sa te poti bucura de zapada!

    RăspundețiȘtergere
  3. Suntem pe la mijlocul iernii, chiar ar fi fost culmea sa nu ninga!
    Faine mozaicurile pline de zapada! Si e bine ca drumurile sunt relativ curatate!
    Happy WW si sanatate multa! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut noroc că au curățat repede drumurile, nu au fost probleme pe stradă.
      Mulțumesc, Suzana.

      Ștergere
  4. Ei da - ati avut ceva zapada :D Si la noi a nins intr-o noapte - mie personal mi s-a parut zapada din aceaa apoasa. Cu siguranta ar fi fost a doua zi o amintire daca nu baga un inghet. Cred ca, dupa cum arata pe copaci, si la voi a fost initial tot din cea mai apoasa, dar poate ma insel.
    Mie imi place cea afanata.. cu stelute cel mai mult :)))). Dar ma bucur mult ca totusi a nins - in noaptea aceea cand s-a oprit ploaia torentiala.. m-am simtit cumva de parca sa mai luase din povara ce o tot simteam pe umeri.
    Imi place mult ninsoarea... si albul imacculat al zapezii, aerul improspatat..

    Pupici si happy ww :D!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost apoasă, asta a și fost problema cu dezăpezitul : nu era foarte mare stratul de zăpadă, mașina a trecut fără probleme peste, dar fiind apoasă, devine grea și portile automate nu o pot împinge. Nici mie nu mi-a fost ușor s-o dau la lopată. Și ca să fie tacâmul complet, oricât am dezăpezit eu, tot s-au stricat portile, dar a fost o problemă în centrala de comandă. A rezolvat-o sotul a doua zi, dar atunci a trebuit să le trec pe utilizare manuală.
      Pupici.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!