miercuri, 17 ianuarie 2024

Un strop de zăpadă- MFC (95)

 




 Pozele sunt din arhiva personală
Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, inițiat și găzduit de Carmen 
Mulțumesc, Suzana pentru descoperirea acestui joc.

12 comentarii:

  1. Si la noi a nins putin, de fapt o zi, mai se vede prin unele locuri zapada. Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar o zi și la noi, dar a fost ger și nu s-a topit chiar așa repede.

      Ștergere
  2. Cam asa si pe la noi. Acum cred ca s-a cam topit de peste tot.
    Nu prea stiu. Pisicutelor le place prin zapada? Nu prea stiu.
    Happy WW, draga Niko! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu pisicile...depinde de pisică cred. La noi situația e cam așa : Fifi o urăște din tot sufletul. Doar de nevoie iese afară pe zăpadă după ce stă pe trepte si studiază terenul, pe unde să poata merge să o ocolească. Anul asta e destul de fericit că nu s-a așezat peste tot. Dar la prima ninsoare a venit in casă jelindu-se din tot sufletul, de parcă ne riga să luam zăpada de afară.
      Porto se juca fericit prin troiene, a prins troienele alea mai mari pe la1-2 ani. Apoi s-a „maturizat”, stă cu noi afară la zăpadă, dar nu mai e așa jucăuș.
      Scai, a prima ninsoare părea că nu-i pasă, nici nu se asezase prea mult pe zjos. Acum, in pozele astea am scos-o afară direct din somn cum s-ar spune. A fugit imediat ce a atins zăpada cu lăbuțele și s-a pitit să nu o mai scoatem afară. Dar a doua zi se alerga fericită cu Porto prin zăpada asternută. Nu am făcut poze atunci. Probabil seara fusese doar somnoroasă și nu știa ce i se întâmplă. Acum stă foarte mult pe afară și nu mai caută confortul casei decât pe perioade scurte.
      Happy WW, Suzana!

      Ștergere
  3. Asa este acum la noi. Am avut zapada frumoasa dar astazi a plouat toata ziua.
    Gata cu zapada... si nici nu am apucat sa fac un om de zapada... Poate va mai ninge pana la sfarsitul lui februarie
    Happy WW 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate am văzut pe blog la tine deja te bucuri iar de zăpadă. Poate reușești să trimiți un nor pufos să se scuture puțin mai mult și pe la noi.
      Happy everday!

      Ștergere
  4. Ahhhh deci in poza fugea DE PE zapada, nu LA zapada :))))). E bine ca apoi a inclinat balata in favoarea covorului alb. :D Sper sa descopere si Fifi pana la urma magia :).
    Ce frumos se vede in prima poza Bisericuta. Cred ca bisericile si zapada au ceva magic ... ma uit uneori pe geam (vad vreo 2 destul de bine in zona.. si cand ninge, par asa.. de poveste).
    Pupici cu drag. Happy WW

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, fugea de pe zăpadă. Cred că fiind trezită din somn de la căldură din casă a avut un oarecare soc cu răceala zăpezii.
      Happy everday, Rux.

      Ștergere
  5. La poza cu Scai fugind de mânca pământul m-am oprit 😀. Eu nu am avut pisici iubitoare de zăpadă, ieșeau numai dacă nu aveau de ales și fugeau în casă cât puteau de repede. Și ne priveau cu jale și mieunau, cum zici și tu, să facem zăpada să dispară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut pe net pisisci iubitoare de zăpadă. Porto a fost doar o singură iarnă asa. O să vedem cum va fi Scai doar cand vom avea zăpadă mai multă.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!