marți, 7 noiembrie 2023

Provocarea felicitărilor

 În fiecare an în luna noiembrie,   Beccy organizează o provocare de a realiza zilnic felicitări cu tematică de sărbători, după regulile pe care le publică zilnic. De obicei, felicitarea trebuie să reflecte tehnici, materiale sau imagini care încep cu o literă a alfabetului, dar de la Suzana, am aflat că au fost ani în care tematica nu a fost dată de literele alfabetului.

Provocarea se aflĂ anul acesta la ediția cu numărul 11, dar pentru mine e prima dată când particip. Am aflat de ea de anul trecut, dar atunci nu m-am mobilizat la timp. Nici anul acesta nu am reușit să încep de pe 1 noiembrie.

Am început direct cu ziua 7, a fost prima zi (mai degrabă noapte - aseară) când am avut timp să fac ceva. Tehnic la noi a fost ziua 6, dar datorită diferenței de fus orar, tema provocării apare undeva în seara zilei anterioare pentru noi, lucru care îmi permite să lucrez ceva sau să-mi caut materialele necesare și să postez apoi a doua zi, ce am lucrat. De exemplu, la ora la care scriu acum (aproape 11 seara, de o oră aproape a apărut tema pentru ziua de 8 noiembrie. Am citit, am studiat cuvintele tematice propuse și mi-am ales ce să fac mâine.)

Chiar dacă am început din mijloc, sper ca zilele următoare să recuperez și prima săptămână de provocare, ȘI totodată să țin pasul cu temele zilnice. De aceea, azi mi-am scos frumos materialele necesare și le-am aliniat pe masa de lucru, să le am aproape și să mă inspire în crearea felicitărilor. Am descoperit că există multe tehnici de creare a felicitărilor, multe tipuri de felicitări și mi-am propus ca la fiecare literă să mă familiarizez măcar cu una din aceste tipuri de felicitări, bine-nțeles inspirată de litera zilei.



6 comentarii:

  1. Vad ca ai ajuns la numarul 311 cu pozele! De cativa ani sunt litere. Cred ca sunt cam singura care anterior lui noiembrie chiar nu se gandeste sa faca ceva. Este o modalitate de a ma testa pe mine, chiar daca e cam greut. Deja ma cam resimt. Am terminat si eu ziua de azi, cam ciudatica. O sa o postez totusi desi mi-e cam somn.
    Spor si tie la tot! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat și anul trecut că nici nu apare bine tema că deja sunt puse felicitările. Nici mie nu-mi place să le pregătesc dinainte. Da, mă pot gândi acum că stiu că sunt tot litere că o anumită imagine pe care o am se poate potrivi la o anumită temă ( ca de exemplu ghift pt mâine) sau să mă documentez cu privire la un anumit tip de felicitare pentru o anumită literă, dar nu să și fac deva. Îmi impun mie să fie exact din gama de cuvinte pe care le pune în ziua respectivă, chiar daca eu găsesc și alte cuvinte cu aceeași literă.
      La fel am procedat si cu provocările organizate de mine, deși stiu din timp temele, nu pot să fac ceva în avans, nu mi se pare corect fată de voi care le aflați în luna respectivă.
      311 - nu-mi vie nici mie să cred. Am două restanțe din septembrie, două recenzii de cărți. Pozele sunt făcute, editate, încărcate dar - m-am blocat în cuvintele cum fac de obicei când nu scriu imediat despre cartea citită. Mi-a fost greu să revin asupra lor.

      Ștergere
  2. Foarte frumos! Iti exersezi creativitatea 😍🥰 Succes mai departe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. Abia așteptam aceasta luna de realizat felicitări!

      Ștergere
  3. De facut felicitari, va trebui sa fac cel putin vreo 5 - 6 -7... Ceea ce nu poate decat sa ma bucure, desigur. pentru ca imi place tare mult.
    Doar ca nu am materiale.. :))) Am ramas fara baze, am doar niste pixuri cu gliter, metalic si neon de la lidl... si chestiutele alea deco (cateva) pe care le mai aveam.. sunt cumva inaccesibile :)))).
    Mi-ar placea s ama alatur si eu (nu mai stiu daca e limita de timp cand poti sa te inscrii (nu am avut cand sa studiez cum se desfasoara) dar poate reusesc ceva totusi.. daca nu, fac galerie si ma bucur de ce lucrati voi. Hihih.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul trecut parcă, dar nu mai stiu exact, erau tabele diferite pentru fiecare zi. Anul acesta e un singur tabel pentru toate temele și încă mai postează fete felicitări din zilele anterioare. Nici eu nu le-am făcut pe cele din primele 4 zie . Poate reușesc mâine să mă mobilizez să mai recuperez din ele. Ccred că poți lucra și o singură felicitare si inscrie acolo.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!