joi, 30 noiembrie 2023

Mascota Adevantul fotografic

 Martinel, mascota Adventului fotografic de anul trecut mi-a edclarat că el e urs și că iarna urșii hibernează, așa că acum cu scăderile astea bruște de temperatură el trebuie musai să treacă la somnic. Dar nu m-a lăsat chiar așa singură să mă descurc cu Adventul fotografic - Ediția a II-a. Singurel a dat sfoară-n țară că își caută înlocuitor. 

La apel a răspuns repede fix Monica, mesajerul Provocărilor verzi. A venit la mine cu un discurs gata pregătit că ea a fost creată fix pentru provocări și că am cam lăsat-o să șămeze anul acesta, așa că trebuie să-i dau o șansă să își etaleze abilitățile creative la această provocare fotografică și poate că sigur poate participa și la „Adventul exploratorului creativ”. La asemenea motivare și determinare, nu am avut încotro și a trebui să fiu de acord cu decizia ambilor. Nici n-am apucat să zic bine „da”, că i-am si surprins într-un cadru oficial predând ștafeta. M-am grăbit și eu să-i fotografiez să am ce să vă arăt acum.

Monica deja și-a luat rolul în serios și mi-a adus aminte că regula de anul trecut era să anunț tema zilei în ziua precedentă, așa că s-a pregătit cu „Tricolorul” și m-a chemat la ședința foto. A ales ca decor tabloul meu de toamnă, că în felul acesta spunem „La revedere, draga toamna”, de mâine începe oficial Iarna.



Acum s-a dus să deschidă primul plic/cutiuță de la Adventul exploratorului creativ (AEC) și se gîndește ce să facă la prima temă. Vom vedea mâine cât de inspirată va fi și ce va face.

Înainte de plecare m-a rugat să urez și din partea ei un călduros „La mulți ani!” tuturor celor ce poartă numele sfânt de Andrei sau derivate ale acestuia.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va mulțumesc pentru vizită!