luni, 18 septembrie 2023

Lucruri peste care nu putem trece, Lucy Score- Citate favorite (33)

Pe cât de ușor mi-a fost să citesc cartea asta, pe atât de greu mi-a fost să scriu despre ea. Probabil și de asta acest articol apare așa de târziu,  dar îl voi publica cu data la care trebuia să apară atunci când l-am început. 

Naomi este geamăna cea cuminte care a făcut mereu ceea ce se aștepta de la ea să facă, poate și pentru a compensa tot ceea ce a făcut greșit, ce a distrus sora ei, Tina. 

Chemată telefonic de sora ei, Naomi fuge de la nunta proprie și ajunge într-un orășel mic unde descoperă că îi este interzis să intre în anumite localuri, asta până reușește să clarifice că nu este Tina.

 Din păcate, în prima zi îi este furată și mașina dar și devastată camera de hotel. Sora ei nu apare la întâlnire, dar îi lasă un cadou în camera de hotel: o nepoată de 11-12 ani. Cum se va descurca cu banii, cu creșterea nepoatei și cine o ajută, veți descoperi în carte.


- De ce este toată lumea așa obsedată de „adevăr”? am întrebat și am folosit gestul care sugera ghilimelele. De ce nu poate lumea să-și vadă de treaba ei și să rămână fiecare la adevărul lui?
- Pentru că e mai ușor să îl vezi pe al altcuiva și mult mai distractiv să-i tragi altcuiva un șut când nu mai vede nimic în jur.

- Așa-i în orașele mici. Treaba oricui e treaba tuturor. 


Postarea participă la ”Jocul de luni” 
ce constă în redarea unor Citate favorite
joc găzduit acum de Suzana.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va mulțumesc pentru vizită!