sâmbătă, 16 septembrie 2023

Jungla din casă

 Vă spuneam zilele trecute că eram fericită că mi-am aranjat decorurile de toamnă, dar că seara am reușit să dau cu bâta-n baltă și am „rezolvat” curățenia aducând în casă ghivecele cu flori de afară. Acele ghivece cu flori perene care nu rezistă iarna afară. Le lăsasem atunci în „piscina” cățeilor să se hidrateze bine. Azi am reușit să mă ocup și de acest aspect, al aranjării lor. 

Crinii au trecut repede la fereastră. Abia aștept să-i văd înfloriți la primăvară. Mai trebuie să mai aduc de afară câteva flori lângă ei. Momentan am băgat în casă doar pe acelea care știam că sunt mai sensibile. 

Alte flori/ghivece și-au găsit locul pe mobilă, lângă sticlele mele decorate.  Am tuns, cu  ocazia, asta și trandafirul japonez, iar ramurile tăiate le-am pus într-un borcan cu apă așezat strategic într-un alt ghiveci. Pare că ar fi o altă plantă în el. Sper ca din aceste rămurele măcar una să prindă rădăcini. 

Am procedat la fel și cu un vârf de ficus. Să sperăm că voi avea noroc de plăntuțe noi. Nu pentru mine, eu am deja, dar mi-ar face plăcere să le pot dărui.




Iar spațiul dedicat junglei, tot o junglă e, dar ceva mai organizată. ( poze înainte și după)

 




2 comentarii:

  1. Ce frumos le-ai aranjat!!! Sper sa reusesc sa imblanzesc si eu jungla din balcon, pana nu se prapadesc si alea putine plantute de mi-au ramas. Mereu ma saboteaza ceva sau cineva ....
    Tin pumnii sa se prinda plantutele :)
    Pupici cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc asta cu sabotatul....am simțit-o bine săptămâna ce tocmai s-a înceiat. Parcă niciun proiect nu l-am putut duce până la capăt.
      PS: plântuțele nu vor să coopereze de această dată. Asta e. Poate data viitoare.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!