miercuri, 13 septembrie 2023

Iubitoarea de flori - MFC(77)




 Pozele sunt din arhiva personală
Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, inițiat și găzduit de Carmen 
Mulțumesc, Suzana pentru descoperirea acestui joc.

16 comentarii:

  1. Cat este de scumoa! O pisicuta adorabila ♥ Scai este un mare câstig pentru familia voastra ♥ Ma bucur pentru voi toti ♥
    Happy WW! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O, da. E chiar pisicuța aia jucăușă pe care mi-o doream, aia care o vedeam in filmulețe adorabilă în diverse ipostaze, ca dormitul în ghivece. Nu știam la vremea repectivă ce implică o mâță așa energică. Stau cu mătura după mine la fiecare incursiune a ei prin ghivece.
      Happy joi!

      Ștergere
  2. Ce dulce este. Ce ochișori frumoși și expresivi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Zi sincer, de cine se ascundea? Cam asa mi se pare!
    Happy WW, draga Niko!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că de toți și de toate. De câte ori merge acolo , sapă în ghiveci până își găsește locul. Mai merge ți în altele dar acele e locul ei preferat de câteva zile de când am adus florile în casă.
      Happy joi!

      Ștergere
  4. Draga de tine! Știu ce înseamnă să ai o pisicuță pasionată de pământul din ghiveci. :)))
    Dar, cu mutrița aceea dulce, i se iartă toate. ❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo, bine-nțeles. Mai ales că asta e chiar pisica mea. E cea mai răsfățată, i se permit cele mai multe. Primul motan l-am luat efectiv pentru curte, cu un scop bine precis pe care l-a indeplinit cu succes ( șoareci). S-a atasat mai mult de domnișoara cea mare, dar a invățat regulile impuse de mine - nu încasă, nu în bucătărie, etc... Oricum preferă afară. Al doilea motan s-a atasat de cea mică, de fapt la ea s-a dus de prima dată si cu el am inceput să ne rasfățam mai mult, să cedez eu la regulile de la inceput. Cu Scai...zici că o fac pisică de casă.

      Ștergere
    2. Cu Scai... Mi se pare că e deja stăpâna casei. ❤️
      Știi cum se spune despre pisicile de casă. Ele sunt stăpânele (casa este a lor) și nouă ne permit să locuim împreună cu ele. :)))

      Ștergere
    3. Nu suntem departe de această situație!

      Ștergere
  5. Ca sa vezi unde se ascundea ghemotoc care a crescut mare vazand cu ochii :)
    Happy azi

    ps: poate planteaza si ea o samanta culeasa din gradina... oare ce va iesi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ghemotoc cel mare mă cam supără zilele aceste. Nici nu intră bine în casă, poate are chef de o vizită în baie la castronul de apă, că a și aterizat în ghivecele de flori. Trebuie să stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Unele flori doar le vizitează, dar la ficusul acesta sapă cu toata energia disponibilă și bine-nteles că aruncă pământ pe jos. În curând o să-l lase fără pământ deloc.

      Ștergere
  6. Pisu-bau! ❤ E o dragalasa! N-o sa insir aici toate diminutivele care-mi vin in minte! 😃
    Se spune ca pisicile sunt atrase de "zonele negative" din casa, din... corpul omului etc. si pot "atrage" undele negative, "curatand" locul - apoi isi descarca aceasta "energie negativa" pe afara, scapand de ea. Altfel spus... poate stie ea ce stie. 😊 Si, de regula, cam stie - am "experimentat" si eu, si altii. Daca vrea intr-un loc anume doar pentru 2pi e cu totul altceva. 😃
    Numai de bine! Spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiam de chestia ai acu energiile negative, mai ales la oamenii bolnavi. Doar că după ce le absoarbe, are nevoie de somn pe pământ pentru a le elibera. Am observat ceva de genul la motanul cel mare, Porto. Ceilalți sunt încă cam mici și probabil nu au ajuns la acest nivel de curațare a casei.
      Zgătia de Scai fie sapă să se ascundă, fie că se joacă, dar când o face cam cu foc, ne e teamă să nu fie pentru cei 2pi sau 2k. Așa că o expediem imediat afară. Dacă doar ar sta în ghivece nu ar fi tocmai o problemă, dar săpatul...aruncă pământul afară, se murdărește ( mai ales dacă e proaspăt udat) și apoi face urme prin toata casa. Dacă pe gresie se spală relativ ușor, pe cărțile din apropierea ghiveciului nu am cum să le mai salvez de urmulițe.

      Ștergere
  7. E o dulce mică - mare, pisicuții mici au o energie inepuizabilă. Am prins și eu unul mic și afectuos la hotel, torcea și se împingea in mine la scărpinat până se răsturna.

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!