duminică, 14 aprilie 2024

Fructe in devenire

 


8 comentarii:

  1. Magia incepe cu florile si continua - cat de minunat este sa te poti bucura observand cum fructele trec prin diferite etape. sa le observi crescand... incet incet..
    😍💗
    Pupici cu drag si fie ca gradinuta sa aduca multe roade anul acesta.!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost surprinzător să le descopăr deja formate, mai ales nucile. Nici nu am apucat să văd florile nucului, de obicei acestea cad pe jos și fac multa mizerie.

      Ștergere
  2. Să ai timp frumos să se poată coace și să vă bucurați de ele! Aici la noi se anunță săptămâna aceasta mai multe nopți cu 1-2 grade, mă tem că o să pierdem toate fructele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și la noi se anunța ploi începând de azi. Nu chiar temperaturi așa mici, dar sigur vor fi diferențe mari de la 28-30 grade câte au fost săptămâna trecută.

      Ștergere
  3. vai ce frumooos! Primavara asta si la noi, parca natura este prea avansata! Ultimele doua saptamâni au fost de vara! Zinic peste 27°!
    Numai bine! Sa se coaca toate fructele si sa va bucurati de ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, și la noi temperaturi parcă prea mari. Mă „oftic” oarecum că anul acesta chiar m-am ocupat din tip de răsaduri și ce să vezi, vremea s-a grăbit iar foarte mult că nici nu au apucat răsadurile mele să crească că deja trebuie puse în grădină, dar mai ales în solar. Iar o să ajung să cumpăr răsaduri.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!