joi, 8 februarie 2024

Răsărit reflectat în parbriz - Reflexii în oglindă (49)

 Cel mai adesea eu prind răsăritul și apusul la volan. Uneori chiar mai pot și opri pe merginea drumului să fac poze, dar nu atât de des pe cat mi-aș dori. Am mai scris pe undeva că ăn drumul meu spre școală trec pe un pod din vârful căruia cerul este spectaculos, mai ales când are accente ro/rății/portocalii. Dar din păcate acolo trebuie să am copilot sau să fiu eu copilot pentru a face fotografii.

În ziua când am făcut marea majoritate a fotografiilor de ieri de la MFC, plecam de acasă și în capota mașinii am surprins reflexiile răsăritului. Am scos telefonul să le prind repede pe ”peliculă”, dar mai mult mă vedeam eu. M-am mutat în laterala mașinii ca să descopăr alte frumuseți în parbriz, unele pe care vi le-am adus acum și vouă.Dacă vă uitați atent, se văd și din reflexiile de pe capotă.

  

Pozele sunt din arhiva personală
Pentru rubrica Reflexii în oglindă, inițiată de SorinN și redeschisa de Carmen
Recomandare
„Dacă dorești să participi, publică într-un articol pe blogul tău, 
o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai văzut în „oglindă”(poate fi și cea retrovizoare) 
și înscrie articolul în tabel


10 comentarii:

  1. Cat de frumos este cerul. Si ce frumos se reflecta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb! Ce reflexii interesante, ce nuante speciale ai surprins! Foarte foarte frumoase fotografiile tale, multumim 🤗😍

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce îmi plac nuanțele de mov, și se reflectă frumos casa și pomul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să recunosc că în momentul în care am făcut pozele nici nu am văzut casa. Eram focusată pe movul din parbriz. Dar s-au potrivit la fix și ele cu rubrica aceasta.

      Ștergere
  4. Sunt o parte din culorile norilor de la MFC. Superb arata nuantele! Si e amuzant cum se vede rasturnat casuta.
    Weekend placut, draga Niko! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaaaaai! Mi-ai adus aminte de cerul reflectat in capota lui Seatzelului (lol - nu mai e de muuult al nostru, dar in 2006, cand l-au luat ai mei, am fost intr-o calatorie, de fapt ultima mea iesire, hahah daca e sa ma gandesc bine si.. spre drumul de intoarcere, intr-o parcare, nu stiu ce mi-a venit sa ma ridic putin sa ma uit pe capota... cred ca e poza mea preferata ).
    Imi plac fotografiile de azi, iti multumesc ca le-ai impartit cu noi :*

    Pupici!!

    ps: si mie mi-a placut cum se vede casuta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Capota mi-a atras atenția, cu roz/movul reflectat în ea, dar încercând să fac o poză în care să nu mă vad am descoperit celelealte reflexii.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!