sâmbătă, 17 februarie 2024

Pisici jucăușe

 Ziua internarțională a pisicii se sărbătorește pe 8 august, dar există unele tări în Europa care sărbătoresc pe 17 februarie, iar Rusia chiar pe 1 martie. In SUA există chiar și o Zi Națională a pisicii, pe 29 octombrie. 

Nu găsesc care tări europene sărbătoresc azi Ziua Pisicii, dar cum noi iubim pisicile, iată la timp câteva ipostaje cu Fifi cel serios care a redevenit jucăuș






8 comentarii:

  1. La multi ani!!! - e interesant cum in fiecare zi au facut cate ceva (sau chiar mai multe) de sarbatorit. In ultima vreme cel putin.
    Desigur, fiecare zi in sine este o sarbatoare. Pentru simplu fapt ca exista, nu?
    Cred ca si blanosii sunt perfect de acord (le-ai zis? au cerut cea recompense speciale .. ca nah, din cate stiu eu, neamul pisicesc e mai asa, cu pretentii :D).
    In colajul 2 este o poza in care se uita fix la camera. Cred ca este preferata mea :D
    Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A, da, am descoperit un nou hobby, cel de a vedea ce sărbătorim azi. Am uitat să scriu ieri, dar pe 17 sărbătorim și Ziua actelor de bunătate, iar pe 18 feb - Ziua bateriei.

      Ștergere
  2. Colajul al doilea mi-a atras și mie atenția, "filmul" atacului lui Fifi asupra lui Scai. Scai cel puțin pare că se distrează de minune, nu știu Fifi cât de in serios ia bătălia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred că depinde de zi, dar cel mai des Fifi e foarte serios cu bătaia. Într-o zi chiar i-a smuls niște păr. Știi cum se bat pisicile în desene animate, într-un nor de orice? Exact senzația aia am avut-o când i-am văzut. Dar și Scai știe să se apere. Nici n-am avut timp să reacționez atunci că deja se linișteau apele. Doar plutea blăniță prin aer.

      Ștergere
  3. Ce frumos l-ai surprins jucându-se. Ai mei sunt prea agitati sa-i pot surprinde in poze, incât cei care privesc poza sa-si dea seama ca in ea este un blanos sau doi.:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici noi nu-i putem prinde bine în poze mereu. Mai ales dacă sunt agitați.

      Ștergere
  4. Ce dragalase imagini! Si am revazut si covorul care imi place.
    Ma intreb daca se joaca si vazand dungile si culorile.
    O saptamana usoara, Niko! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu par să bage in seamă dungile de pe covor. Doar Scai einteresată de eventualele fire trase, acelea care zici că sunt agățate.
      La fel și ție Suzana.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!