joi, 19 iunie 2014

Crafturi de sfarsit de an scolar - copăcelul partea II

Daca se sfarseste anul scolar, bine-nteles ca sunt serbari, festivitati etc.. Si daca e serbare, sunt si roluri (uneori) si deci nevoie de costume. Anul acesta piticul meu de gradinita a fost ciupercuta si ii trebuia palariuta de ciuperca. Daca la capitolul imbracaminte ne-am salvat cu o fustita rosie cu buline ce exista deja in dotarea sifonierului, la palariuta a trebuit mami sa intre actiune cu " artcrafturile" ei. Dupa mai multe tentative, si inceputuri, mai intai doar din carton, apoi palarie de carton imbracata cu vatelina si material, am ajuns la o varianta simpla doar din material si vatelina mai groasa pt sustinere. Bulinele albe sunt pictate cu acrilice:

 
Si pt ca tot lucram la copacelul  pt camera piticului, l-am terminat si accesorizat pt serbare:

 
 
 
 
Dar nu am doar un pitic, mai am unul mai mare de scoala care spre mandria mea e premiant, asa ca maine ne trebuie coronita. Am vrut azi sa cumpar una, din lipsa de timp, dar pretul si dorinta de a o pastra mai mult timp m-a determinat sa cumpar flori artificiale pe care le-am montat pe inele de carton infasurate in hartie creponata.




4 comentarii:

  1. Frumoase idei! Sa te bucuri de copiii tai si sa fiti fericiti cu toții!

    RăspundețiȘtergere
  2. cum s-ar spune, ce bulina mea (acrilica) :)
    de azi luati vacanta, va invidiez:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu abia asteptam aceasta vacanta. Intr-adevar azi a fost ultima zi si mie mi-a adus o mare bucurie cand "coronita" mea a fost strigata prima pe clasa ei.

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!