miercuri, 23 martie 2022

Când combini tatting/frivolite cu iris fod card....

 Când am ales azi firul pentru semnul de carte nu m-a interesat decât să nu fie uni, să aibă mai mult de o culoare. Lucrând fluturașul în special, am realizat că am ales fix culorile care mi-ar fi trebuit pentru provocarea lansată de Cupcake Inspirations, macar două din ele pink and mint. Mai trebuia sa rezolv buttercup și mi-a ”picat fisa”: coajă de ou. Așa că de ce sa nu îmbin eu cele două provocări, tot vroiam să fac o felicitare și pentru tema fluturi. Plus că tot îmi pregătisem eu materiale pentru felicitari iris fold.

Am făcut un ou cu tehnica asta, l-am decupat si l-am aplicat pe o felicitare din carton de culuarea untului, așezat în iarbă cu floricele roz, Peste el am lipit fluturași realizati cu tehnica tatting.


Postarea participă la următoarele provocari:

  1.  Simboluri Pascale - Fluturi
  2. Cupcake Inspirations Challange




12 comentarii:

  1. Sa stii ca nu ma mai joc! :)) Cand am urmarit instructiunile pentru tatting priveam la mainile fetei rasucindu-mi gatul ca o curca ametita! Acum patesc cam acelasi lucru privind "pliurile" oului! 😊
    Tare frumoasa felicitarea! Fluturasii sunt superbi! Felicitari! 💐 Aplauze! 😊 Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tattingul poate parea foarte dificil mai ales daca urmaresti pe cineva care lucreaza cu suveica. Eu la suveica nu tin minte miscarile si trebuie mereu sa ma uit sa le tot reînvâț. Cu acul e mai simplu.
      In ceea ce priveste pliurile e muuuul mai ușor și sunt sigura ca o sa faci si tu în curand, dar să rezolvi cu imprimanta. Ma duc sa-ti fac un tutorial cu o felicitare pe care nu am finisat-o încă, dar pasul final il intelegi tu repede.

      Ștergere
    2. PS: multumesc pentru aprecieri.😊

      Ștergere
    3. Tocmai am citit instructiunile cu plierea hartiei! Iti multumesc mult, mult! ❤️ Imi place "jocul". Am bântuit pe link-uri si am ales o floare cu cinci culori. Am copiat tiparul direct pe ecranul laptopului. :)) Sunt tare curioasa ce-o iesi, dar sigur ceva va iesi si oricum ar arata voi posta. 😊

      Ștergere
    4. Abia astept sa vad ce iese din manutele tale. Mult spor.

      Ștergere
  2. Foarte, foarte frumoasa felictarea.
    Cat despre fluturasi nu am ce sa zic. Sunt foarte frumos realizati, iar eu ador pur si simplu tehnica asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. Trebuie să recunosc că tu mi-ai adus aminte de tehnica asta. Cumva în timp ă dădusem la o perte din preocupările mele.
      Mulțumesc pentru vizită. O zi minunată!

      Ștergere
  3. Iarasi o noutate. Ce frumos ti-e iesit. Si ce bine ca ne aduci la zi cu tehnicile.
    Cred ca am participat si eu candva. O sa vad ce idei mai au.
    Firul pentru fluturasi este pentru macrame?
    Arata minunat, draga Niko!
    Doar spor si inspiratie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e macrame, dar seamana. E acel coton perle din tutorialul pentru felicitari cusute. Dar la tatting poti folosi orice fir. Cu un fir mai subțire, obții ceva mai delicat, pare mai fin. Cu un fir mai gros, iese fluturașul mai mare.

      Ștergere
  4. This is so pretty!! I LOVE all your paper folding!! Thank you for playing with us this week at Cupcake Inspirations Challenge!!!

    Nora
    CIC DT Member

    RăspundețiȘtergere
  5. What a beautiful card! Love those butterflies :)
    Thanks for joining us over at Cupcake Inspirations Challenge!

    Sweta
    CIC DT Member

    RăspundețiȘtergere
  6. This is super cute.. love the way you used the iris design and the crocheted butterflies look the sweetest. You are so talented! Thank you for joining us at Cupcake Inspirations 🧁 Hugs ~ Ishani

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!