duminică, 22 septembrie 2024

Golful Magic - puzzle spirală {4/2024}

 Ultimul puzzle din sesiunea frenetică de rezolvat pe repede înainte cât mai multe, ( puzzle-ulurile de la Kidland) a fost unul de la Trefl Forme Speciale pentru Spirală. Un singur puzzle de acest fel am mai făcut, anul trecut, Spiral Puzzle Nature

Nu știu de ce aveam impresia că e foarte ușor de rezolvat acest tip de puzzle, cred ca amintirile mele se amesteca cu rezolvarea puzzle-ulurilor rotunde. La acesta, chiar în doi, a durat 2 zile cu tot cu pauze. Poate ca eram și obosite după maratonul acesta de "hai sa le facem".

Detalii puzzle: 
  • Marca: Trefl
  • Seria: Spiral Puzzle Magical Places
  • Nume: Magic Bay - Golful Magic
  • Nr piese: 1040 piese
  • Dimensiuni: 68,3 x 48 cm



Postare pentru Clubul de puzzle

Nu uitați că la final de an vom acorda și un premiu.

2 comentarii:

  1. WOW! Chiar superb. Cred ca este preferatul meu din ultimul timp. Ce cromatica superba. Si ce idee interesanta cu spirala... foarte interesanta.
    Da.. ahhhhh nu stiam eu de ce imi place asa mult - imi aminteste de cromatica din camerei mele (doar ca a mea e mai pastelata... mai stearsa asa.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înseamnă că ai o cameră foarte atractivă. Și e bine că e mai ștearsă, dacă ar fi culorile la fel de vibrante ca în puzzle cred că ar fi obositoare. Nu degeaba alegem anumite culori palide pentru pereții camerelor, mai ales ale dormitoarelor.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!