miercuri, 13 aprilie 2022

Iepuraș iris folding - SP5

Suntem deja aproape de jumătatea lunii aprilie, dar după iarnă târzie ( prima zăpadă în martie), primăvara își cere tributul și tot timpul disponibil îl aloc grădinii și treburilor de prin curte. Profit de orice ajutor posibil și de fiecare clipă ca să ajung ”la zi” cu lucrările de primăvară. Bine-nteles ca asta îmi mănancă timpul de craft și ca de obicei, hobby-urile le las pe ultimul loc.

Dar, în același timp sunt deja la a doua temă a provocării Simboluri Pascale la care nu am ceva terminat și cum deja piticul de pe creier face urât pentru tema trecută, am zis să pun măcar ceea ce am lucrat pînă acum. La cum arata pozat, aș fi putut spune că e un fel de tablou, dar...nu pot să ma mint în primul rând pe mine.

Tema cu numărul cinci are ca simbol impus iepurașul, motiv pentru care am ales să fac un iepuraș în tehnica iris folding. Am avut emoții cu alegerea hârtiei pentru iris folding. Ca de obicei pornisem cu ideea de hârtie uni, alb și gri deschis, dar în timp ce oscilam în alegerea celorlalte două culori, am redescoperit acest set de primăvară și mi-a plăcut în special hârtia cu morcovi. Mi s-a părut predestinată, iar rezultatul final chiar mă încăntă.



În mintea mea avea mai multe elemente, din acest motiv iepurașul nu este perfect centrat. Așa cum arată acum l-aș putea face fie tablou, fie sa-l folosesc ca decor pentru coperta unui caiet. A fost gândit să reprezinte capacul unei cutii în formă de ou, dar va dura până va fi gata. Aștep niște zile de sărbătoare în care nu voi mai lucra în gradină, ca să pot termina cutia.

6 comentarii:

  1. E frumooos iepurila al tau!
    Ideea unei cutii in forma de ou e super! Pentru mine ramane la stadiul de idee. 😊

    Spor la toate cele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar vreau sa fac cutia aia, cat mai curand sper. Sper si sa-mi iasa asa acul o gandesc.

      Spor si tie!

      Ștergere
  2. Deosebita realizarea! Tehnica asta este chiar deosebita, dar inca nu am realizat ceva. Parca ma complic in idei, nu stiu de ce.
    Felicitari, draga Niko! Am accesat atatea idei cu ajutorul acestor provocari si chiar daca nu am finalizat mare lucru, parca sunt mai dezmortita!
    Seara frumoasa si spor la tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am exact aceeasi situatie ca tine : multe idei care mai de care mai frumoase si relativ accesibile la prima vedere. Plus materia prima deja pe acasa. Doar timp mi-ar mai trebui.

      Seara frumoasa si tie!

      Ștergere
  3. Foarte frumos ți-a ieșit iepurașul!
    Spor la meșterit și la pregătirile ce vor urma!

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!