vineri, 1 aprilie 2022

Raspuns catre Jo

 Jo tocmai a postat pe blogul ei un mesaj .... emotionant : Goodbye to all that. E titlul unui film, pe care l-a parafrazat ca mesaj pentru cititorii blogului ei. Bine-anteles ca o clipa chiar am crezut-o cititnd ce a scris, lumea vrea sa vada filme in loc sa citeasca despre ele, eu as fi un exemplu in acest sens, dar fara bloguri  ca al ei poate nici nu as afla de unele filme minunate si as pierde timpul cu unele care nu merita, cel putin din punctul meu d vedere. Si chiar daca nu avem aceleasi gusturi, postarile ei ma ajuta sa aleg la ce fiml sa ma uit si la care nu, asa cum recenzia unei carti ma ajuta sa ma hotarasca daca o citesc sau nu.

Deci, da avem nevoie si de bloguri ca al lui Jo. Asa ca o astept sa treaca 1 aprilie, ( da, m-am prins) si sa activeze iar comentariile. Pana atunci ma duc tot la ea (si nu numai la ea) sa citesc ce a scris in ultima saptamana, cand eu nu am avut timp nici de blogul meu si nici de blogosfera. 

PS: Jo, astept sa-mi spui cum e filmul parafrazat. Merita sa il vad?

PS2: pentru mine 1 aprilie e o zi ca oricare alta, ”nu tin” ziua pacalelelilor, dar imi place sa vad la altii acetfel de farse inocente.

O zi faina tuturor!


sursa


7 comentarii:

  1. Jo va afla de aici ca eu prefer sa citesc despre, ca de vazut este putin probabil. Doar asa accidental!
    Si da, sper sa fie pacaleala. Iar daca nu e, sa fie cu bucurie urmatoarea activitate!
    Dar daca nu e ii multumesc frumos pentru ce am citit pe acolo!
    Multumesc Niko pentru postare! Buna gluma, nu o stiam!
    Un weekend cu spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre mine Joi știe că prefer sa citesc cărți decât să văd filme, dar mai găsesc uneori timp și pt filme.Sper din tot sufletul că nu m-am înșelat și că e doar o păcăleală de 1 aprilie. Ar fi chiar brusca schimbarea asta, dar daca așa decide că are nevoie de o schimbare, zic că tine, sa fie cu bucurie.
      Nici eu nu știam gluma, am gasit-o întâmplător căutând o poza potrivită pt articol

      Ștergere
  2. Hahaha! Imi place gluma!

    Nu-mi place plecarea lui Jo... Sigur, nu conteaza ce vreau eu, ce-mi place sau nu, dar tare-mi pare rau daca nu se razgandeste. Intr-un comentariu la o postare anterioara scrie ca nu e pacaleala de 1 aprilie - dar vreau sa cred ca e si acolo pacalea (pacaleala in pacaleala) Se spune ca cei care sunt pacaliti azi vor avea parte de noroc. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, acum am vazut si acel comentariu. E decizia ei si ea stie mai bine ce trebuie sa faca. Sper totusi sa nu dispara de tot din zona.

      Ștergere
  3. Da, Goodbye to All That merită văzut, dar nu cu copiii. Altfel, sincer, nici eu nici blogul meu nu meritam o postare întreagă. Mulțumesc, însă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de avertizare, sa stiu sa nu chem fetele la filmul acesta.

      Jo, esti modesta. Sigur ca meriti o postare. Daca nu as fi considerat ca meriti n-as fi scris-o, sau as fi sters-o cand am vazut ca nu avea de a face deloc cu ziua pacalelilor.
      PS: fara sa vrei, dar esti singura care m-a pacalit in ziua aia.

      Ștergere
  4. :) Iau asta ca pe o victorie. Blogul de filme, așa cum îl visez eu, devenise prea mult pentru o singură persoană. Mă gândesc că decât să faci ceva prost, mai bine nu mai faci deloc. Mă gândisem la un moment dat să aplelz la ajutoare, dar - să fim serioși - nimeni nu muncește pe gratis. În plus, rămâne valabil ce-am scris în postarea de rămas-bun. Lumea vrea să vadă filme, nu să citească despre filme.

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!