sâmbătă, 23 aprilie 2022

Ornamente de Paste din fire

În săptămâna iepurasului din Calendarului recreativ al Simbolurilor Pascale am descoperit o  mulțime de idei frumoase de ornamente handmade, dar mi-a rămas gândul la unul din sfoară pe care mi-aș fi dorit să-l fac. Timpul nu mi-a permis atunci să mă ocup de el și chiar credeam că o să treacă pe lista de ”as vrea să fac”, dar dacă tot a trebuit eu să fac pauză forțat din cauza gripei, cum am început să mă simt ceva mai bine, n-am putut sa stau pur si simplu degeaba în pat, așa că m-am apucat de meșterit.





Am folosit pentru corp si cap cercuri de polistiren pe care le-am îmbrăcat în fir alb. Nu pot spune că a fost greu, deși mi-a luat destul de mult timp, din cauza oboselii fiind nevoită să fac pauze dese. Mai dificil a fost să mă ocup de urechiușe și lăbuțe.  Nu ca ar fi prea greu ci pentru că aveam nevoie de masă. De altfel le-am și amânat pănă  am putut să ies din ”izolare” .
Pentru ele am folosit ca bază cartonul de la o cutie de vin pe care l-am înfășurat cu fir roz la cererea expresă a fetelor. În modelul din care m-am inspirat era folosita sfoara de cânepă. 



 

 

Si pentru ca mi-a plăcut să mă joc cu atele am mai făcut și un ornament în formă de ou, ceva în genul coronitelor  de Crăciun.




6 comentarii:

  1. Nici nu m-as fi gandit la iepurasi cu acele rondele de polistiren. Arata fain!

    Sarbatori Pascale cu bucurii, draga Niko! Sa va bucurati de fiecare moment al acestor zile speciale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu. le aveam acolo pentru coronite de Craciun, dar cand am vazut ideea pe pinterest....le-am redirectionat.
      Multumesc de urari Suzana! Sarbatori binecuvantate si tie!

      Ștergere
  2. Sunt superbe ornamentele pe care le-ai realizat! Felicitari!
    Sanatate si spor in toate! Cred ca la acest moment esti bine suta la suta! e ceea ce-ti doresc: sa fii bine! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Diana. Cu sanatatea acum stau bine. Doar ca m-am scos din ritm si inca nu l-am regasit. Dar asa mi se intampla mai mereu dupa sarbatori, oricare ar fi ele. Muncim mult sa face de toate(curatenie, mancare, etc...) pt sarbatori apoi luam bruc pauza cateva zile ca de...e sarbatoare. Eu am inceput sa simt ca pierd ritmul si cu greul il mai gasesc.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!