luni, 29 februarie 2016

Fila de jurnal (3)

Cand ( ziua, data, ora).... luni, 29 februarie 2016, 16.26
Stare de spirit ... optimista, in ciuda vantului si ploii de afara. La un moment dat ttrebuie sa pot si eu sa ma apuc de gradinarit, nu?
Vremea ... cum spuneam, mohorata, ploaie si vant de parca ar vrea numai sa-mi puna bete in roate. Dar o sa vina ea si vremea frumoasa!
Poza saptamanii: .... a fost o dimineata ciudata, in care norii grei de la orizont dadeau impresia ca sunt la munte





Gradina de legume ...
nici nu vreau sa ma gandesc la ea, pt ca asteapta sa fie arata inca, si nu prea stiu cum voi rezolva asta si deja ma dispera gandul ca trebuie sa iau cazmaua in mana si sa ma ocup singura de aceste lucrari.
Via si livada ... au inceput sa creasca mugurasi prin visin si coacaz. In concluzie, trebuie sa urgentez lucrarile de taiere a viei si curatatul pomilor.
Florile ...




Plante la ghiveci ...
sunt in faza de achizitionare de plante aromate, dar si flori pentru gradina:

Plante aromate si medicinale ... ciudat cum la unele subpuncte parca nu e nimic nou de spus, poate cand se va mai incalzi afara sa vad ca incep sa rasara.
De prin curte ... aseara am facut nebunia de a baga catelul in casa si a-i face o baie. Dupa ce l-am convins cu greu sa intre in cadita de dus, a acceptat sa-l limpezesc cu dusul si a sarit imediat din casa sa se scuture de apa. Bine-nteles ca baia mea era plina de apa dupa aceasta isprava. Iar acum, dupa cat noroi e afara nici nu se cunoaste ca l-am spalat. Nu o sa mai repet curand aceasta activitate. Dar asta mi-aduce aminte ca trebuie sa iau in calcul sa-i pun o mica piscina in tarc in vara asta.
In bucatarie si camara ... este revolutie in bucatarie. Am comandat niste rafturi noi si trebuie sa vina peste doua zile. Pana atunci trebuie sa golesc dulapurile unde voi pune politele suplimentare.
Ma informez ... nu am cauta asta special, dar am gasit cateva idei de mobilier de gradina pe care le-am putea face noi, fara sa chemam specialisti. Inca studiez daca merita sa incerc.


In plan pentru saptamana ce urmeaza ... planuri nu mai fac, astept doar sa vad ce imi rezerva vremea.

2 comentarii:

Va mulțumesc pentru vizită!