duminică, 7 decembrie 2014

Calendar Advent - zilele 4, 5 si 6 - braduti, cizmultite si decoratiuni pentru geam

 Legat de acest calendar advent imi propusesem sa facem activitatile la timp dar si sa le postez in fiecare zi dupa ce le-am terminat. Daca la partea de realizat activitatile zilnic nu sunt probleme, la partea cu postatul stau mai prost. Pur si simplu am zile cand nu mai ajung seara in fata calculatorului. Cel mai probabil si in continuare le voi posta a doua zi, mai ales ca noi lucram dupa amiaza.

In ziua 4 decembrie am avut de confectionat braduti din panglica si margele dupa modelul de aici



Nu prea ne-au iesit noua foarte bine, dar fetele sunt mandre de ei si i-au agatat in brad.

Pe 5 decembrie, nu puteam programa alta activitate decat cizmulite pentru Mos Nicolae. Am vrut sa faca cate una cusuta ca am tot facut in alti ani din carton, Am cusut eu ce a fost de cusut la masina, apoi le-am lasat pe ele la decorat



Ieri, de Mos Ncolae, dupa ce ne-am saturat de darurile primite, ne-am relaxat confectionand decoruri pentru geam. Ideea am preluat-o de aici, doar ca fetele au vrut sa infrumuseteze decorurile si cu sclipici. Fiecare cu setul ei, aseara lasate la uscat:

Si azi, puse la geam:




2 comentarii:

  1. Cat de frumoase sunt!
    Atmosfera faina la voi! Colaborati in toate cele!
    Numai de bine si spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim. Au început de mici asa. D avea 4 ani la aceste activități. Cred că ar trebui sa refacem ornamentele de geam, nu le mai avem acum.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!