luni, 21 iulie 2014

Descoperiri ....de prin gradina

Aseara in gradina, am descoperit sub o frunza, un pepene marisor. Ma uitam dupa doi mici pe care ii vazusem saptamana trecuta.
 
 

Si un dovleac de placinta



Ardeii iuti, parca nu sunt ardei iuti:

 
 
Marazare si fasolea din seria a doua, se dezvolta frumos
 



Si o enigma : a fost in plicul cu seminte de gulii ca l-am pus pe tot pt rasaduri. Intre rasaduri nu s-a deosebit sau n-am stiut eu s-o deosebesc, dar in gradina s-a dezvoltat cu totul altfel. Insa sincer nu stiu ce este. In gradina bunicilor n-am vazut asa ceva.
 

6 comentarii:

  1. Daca nu ajunge sa se coaca pepenele, il faci murat :) A gulie seamana planta din ultima poza, chiar daca frunzele sunt crestate. Sunt curioasa ce o sa rodeasca :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Gulie nu-i cu siguranta. O vecina mi-a zis ca ar fi conopida. O prietena venita in vizita a zis ca nu ar fi conopida. Asa ca inca nu stiu ce este

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana la urma, ce a rodit planta misterioasa ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Planta misterioasa n-a mai ajuns sa rodeasca nimic. Ramasese singura pe rand cand am scos guliile si nu merita sa ud tot randul pt ea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si ardeii mei sunt tot asa de mari dar sunt iuti, ai gustat sa vezi de care sunt ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu personal nu mananc ardei deloc, mai ales genul asta fie ca sunt bulgaresti sau nemtesti. Celor din familie le plac si pt ei ii cultiv. Cei bulgaresti cum e cel din poza am inteles ca sunt mai putin iuti decat ceilalti.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!