luni, 17 aprilie 2023

Sărbători binecuvântate!

 Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă fi adus în suflet liniște, pace și fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi.

Sper că prima zi de Paște ați petrecut-o în cel mai frumos mod posibil și că totul a fost așa cum v-ați dorit.

Pentru mine săptămâna trecută a fost un maraton de lucrări de grădină combinate cu prăgătirile de sărbători ce au culminat cu o altă răceală ce mi-a pus bețe în roate fix când aveam mai multă nevoie să pot funcționa la capacitatea maximă, adică fix vineri și sămbătă când a fost apogeul maxim al bolii. Aveam niște obiceiuri ale mele în aceste zile pe care nu am reușit să le mai păstrez, dar cu ajutorul familiei am reușit să ducem la bun sfârșit toate pregătirile pentru ziua de Paște.

Despre lucrările și noutățile din grădină o să vă povestesc în jurnalul de grădină aferent zilei de sâmbătă pe care sper să-l recuperez azi. Îl începusem sâmbătă seara, dar nu am mai apucat să-l termin. De altfel și acesta este articolul care ar fi trebuit să apară ieri. Practic pozele pentru cele două zile le-am făcut și editat la timp pentru provocarea mea zilnică, numai că n-am mai apucat să și postez. Dar voi recupera.

Mai avem o zi liberă, azi, și sper să fie vreme mai frumoasă că avem planificat un grătar la niște prieteni.

Hristos a înviat! O săptămână binecuvântată!

13 comentarii:

  1. Adevărat a înviat! Multă sănătate!
    Distracție plăcută la grătar! La noi e foarte frug și înnorat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. A fost o zi cu cer variabil. Mai mult vant, dar până la urmă băieâii au reușit să facă si grătarul. Noi fetele, am stat în casă la povești.

      Ștergere
  2. Adevarat a Inviat! Paste fericit, Niko draga! ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevărat a înviat! Sărbătoarea Paștelui cu sănătate și bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarat a inviat!
    Zile binecuvatate, pline de lumina, Niko!
    Si petrecere frumoasa cu cei dragi! Pupici! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Suzana!. A fost o zi foarte plăcută.
      Zile binecuvântate și la voi!

      Ștergere
  5. Adevarat a Inviat!!
    :*
    Sper ca iti este mult mai bine si ca te-ai recuperat :)!
    Si eu am inceput pagina de jurnal acum 2 vineri si nici acum nu am reusit sa ma mai ocup de ea. Nu ca nu as avea material ca vorba aia... zilnic e rost :))). Asta ca sa ne amuzam putin.

    Abia astept sa citesc cand vei avea timp despre nouatile din gradina. Si sa ne mai povestesti ce ai mai facut frumos :*. Nu te necaji nici pentru ca nu ai reusit sa faci obiceiurile anul acesta - nu e tocmai placut, dar ce sa facem? Asa si eu obisnuiam sa cobor sa iau lumina, cu Tati.. nici nu mai stiu. cred ca in 2019 a fost ultima data... daca nu chiar 2018...

    Imbratisari cu mult drag ! Paste Fericit :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt necăjită, tocmai că știu că am făcut tot ce s-a putu în condițiile date. Ba chiar m-am bucurta că m-au ajutat și ceilalți fără să le mai spun eu ce să facă.

      Ștergere
  6. Adevarat a înviat! Sănătate multă si bucurie in suflet!

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!