marți, 11 aprilie 2023

Pe drumul amintirilor (1)

În weekend am fost la niște prietenii, ocazie cu care am trecut și pe la fosta noastră locuință. Mai avem câteva lucruri rămase pe acolo, lucruri care nu ne-au trebuit când ne-am mutat. De fiecare dată când mergem, mai controlăm, sortăm, ce-am lăsat în urmă. Și uneori mai luăm din ele.
De data asta a fost rândul unui tablou kinusaiga, prima mea lucrare în această tehnică, lucrat pe o placă de polistiren extrudat, pe care am lipit eu carton, pentru că la acea vreme nu știam de unde să iau materialele necesare. 



6 comentarii:

  1. Vai ce frumoasa este!! Tocmai admirasem lalelele Prietenei si acum am descoperit una inramata. Cat este de delicata si ce bine ti-a iesit. E fantastica - si zici ca e prima lucrare.. parca ai fi facut doar asa ceva dintotdeauna.
    Minunata!!
    Pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. Așa se întâmplă uneori cu unele tehnici noi, ți se potrivesc atât de bine că îți și ies lucările bine din prima. Mulțumesc.

      Ștergere
  2. M-a prins si pe mine ideea asta. Este faina. Insa nu pe un ou, cum am incercat azi... Nu stiu ce a fost in mintea mea! 😂 E o varianta de quilt fara masina, asa imi pare cumva. Arata fain. Noapte buna, Niko! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am făcut o singură dată un ou cu tehnica asta. Într-adevăr, ceva mai dificil mi s-a părut atunci.
      Și eu prefer varianta asta de quilt.

      Ștergere
  3. Mie mi se pare reușit tabloul tău cu lalea. Nici această tehnică nu am incercat-o...poate pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie îmi place foarte mult tehnica, dar n-am experimentat chiar atât de mult cât mi-as dori.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!